Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
Jamieson Kurkuma 550 mg kapsule
Podijeli s prijateljima:
21,19 
U cijenu je uključen PDV
Dodaj na listu želja
Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
Art58925
Pakiranje:
Brend:
Rok valjanosti:

Kurkuma je tradicionalni indijski začin koji svoje djelovanje na organizam skriva u ekstraktu korijena, u kurkuminoidima. Proizvod sadrži visok udio prirodnih sastojaka kurkumina s posebno visokom bioraspoloživošću i sadržajem kurkuminoida.
Ekstrakt kurkume (550 mg) dobiva se patentiranim postupkom iz 2500 mg kurkume standardizirane vrijednosti od 95% kurkuminoida. Kurkuminoidi su zaštićeni u omotnici vegetarijanske kapsule, tako da dospiju do stijenke crijeva, gdje se učinkovito apsorbiraju.

SASTAV: kurkuma (kao rizom); tvar za povećanje volumena: celuloza; tvar za poliranje: u vodi topiva celuloza; kurkuma (kao ekstrakt rizoma); tvar protiv zgrudnjavanja: biljni magnezijev stearat, silicijev dioksid 

Proizvod ne sadrži soli (NaCl), šećer, škrob, gluten, laktozu, umjetne boje i arome

Sastav u 1 kapsuli (=dnevna doza):

Kurkuma (Curcuma longa, rizom) 500 mg

Ekstrakt kurkume (Curcuma longa, rizom (50:1)) 50 mg

ekvivalentno 2500 mg suhe biljne droge, standardizirane

na 95% kurkuminoida

NAČIN KORIŠTENJA: 1 kapsula dnevno 

Napomena: Čuvati izvan dohvata djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene prehrane i zdravog načina života. 

Upozorenje: Potrebno je savjetovati se s liječnikom ili ljekarnikom ukoliko se simptomi nastave ili pogoršaju, te ukoliko ste trudni ili ako imate žučne kamence, začepljenje žučnih kanala, čir na želucu ili previše želučane kiseline.

KOLIČINA:60 kapsula

Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati
Saznajte zanimljivosti
Savjeti i novosti