Početna Proizvodi ZDRAVLJE I SAMOLIJEČENJE Jačanje imuniteta Dodaci prehrani Swanson Vitamin C s koncentratom ploda šipka 1000 mg 90 kapsula

Swanson Vitamin C s koncentratom ploda šipka 1000 mg 90 kapsula

Šifra: Art54514
Cijena
13,44 eur
1 kom = 0,15 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva

Vitamin C sudjeluje u mnogim biokemijskim reakcijama u tijelu. Utječe na rad mnogih enzima. Ima važnu ulogu u oksidoreduktivnim procesima i u staničnomu disanju. Sudjeluje u metabolizmu tirozina i fenilalanina, u sintezi međustanične tvari iz kosti zubi i kapilarnoga endotela. Potreban je i za zaštitu reduktaze folne kiseline. Značajan je kao esencijalni faktor u izmjeni tvari željeza i za redukciju bakra. Nezamjenjiv je u sintezi kolagena. Nedovoljan unos C vitamina može dovesti do hipovitaminoze a veliki manjak vodi ka bolesti skorbuta. Najvažnije promjene zbog manjka vitamina C događaju se na kostima i u krvnim kapilarama. Zubi postaju klimavi a zubno je meso otečeno i krvari.

Swanson Vitamin C uz dodatak koncentrata ploda šipka visokovrijedan je dodatak prehrani koji doprinosi uravnoteženom stvaranju kolagena za normalnu funkciju desni, hrskavice, kolagena, kostiju, kože, krvnih žila, zubi, doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa, normalnoj psihološkoj funkciji, metabolizmu stvaranja energije, funkcioniranju živčanog sustava, povećava apsorpciju željeza, doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, regeneraciji reducirane forme vitamina E, doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

  • visokovrijedni vitamin C sa koncentratom ploda šipka
  • doprinosi uravnoteženom stvaranju kolagena neophodnom za normalnu funkciju organizma

Način uporabe

Uzeti jednu kapsulu jednom do dva puta dnevno s hranom i vodom.

Količina

Jedno pakiranje sadrži 90 kapsula

Sastav

  • 1000 mg vitamina C (1250% RDA*)
  • 15 mg 4:1 ekstrakta šipka za poboljšanje antioksidativne djelotvornosti
  • tvari za povećanje volumena: rižino brašno, rižin ekstrakt, silicijev dioksid; kapsula: želatina
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid