Swanson Pycnogenol 50 mg 50 kapsula

Šifra: Art57812
Cijena
55,25 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva

Piknogenol potiče proizvodnju dušikovog oksida (NO) koji utječe na opuštanje glatkih mišića arterija čime pospješuje cirkulaciju. Istraživanjima je potvrđen potencijal Pycnogenola za održavanje zdrave razine krvnog tlaka koji je unutar normalnog raspona.

Piknogenol je ekstrakt kore francuskog primorskog bora, sadrži procijanidine, katehine, taksifoline i širok spektar fenolnih kiselina. To je antioksidativni flavonoidni ekstrakt koji je topiv u vodi a osigurava optimalnu kombinaciju vrijednih flavonoida u koncentriranom obliku.

Pomaže protiv stresa iz okoliša te štiti vitalne strukture kolagena u krvnim žilama, koži i tkivima zglobova od štetnih učinaka slobodnih radikala. Pycnogenol® sadrži oligomerne proantocijanide (OPC) koji imaju sposobnost spajanja i jačanja kolagena u krvnim žilama, tetivama, ligamentima i kostima te potiču cirkulaciju i blagotvorno djeluju na proširene vene, kapilare i hemeroide.

Pycnogenol® je prirodna kombinacija vrijednih tvari, s konstantnom proporcijom procijanidina, bioflavonoida i organskih kiselina. Preko 40 godina Horphag Science istražuje i prati učinke Pycnogenola na različita stanja. Pycnogenol je provjeren, dobro istražen i siguran za uzimanje. Pycnogenol, ekstrakt kore francuskog primorskog bora koji raste samo u južnoj regiji Les Landes de Gascogne je potpuno prirodan sastojak kontrolirang podrijetla, iz područja bez pesticida i herbicida. Činjenica da se proizvodi iz kore drveta omogućava da ekstrakt ima ujednačenu kvalitetu i nije podložan sezonskim utjecajima. Proizvodni proces je patentiran, a proizvodni pogoni posjeduju GMP certifikat. Za proizvodnju ekstrakta ne koriste se toksična otapala.

 

Način uporabe

Uzima se 1 kapsula jednom do dva puta dnevno s čašom vode.

Napomene: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani.

Količina: 50 kapsula


Sastav

Pycnogenol (ekstrakt kore francuskog primorskog bora Pinus Pinaster ait.)50 mg, rižino brašno, želatina, sredstvo protiv zgrudnjavanja: kalcijeva sol masnih kiselina (kalcijev palmitat)

Proizvod se ne preporuča trudnicama i dojiljama.

Uvjeti čuvanja: Čuvati na suhom i tamnom mjestu, pri temperaturi do 25°C.

Najbolje upotrijebiti do kraja: Otisnuto na ambalaži

Zemlja porijekla: SAD

Proizvođač: SWANSON Health Products, 4075 40 TH AVE SW, FARGO, ND 58104, SAD

Odgovoran za RH: Imuno Protect , Savska cesta 28, Zagreb, Hrvatska

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid