Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
Rabenhorst Breuss (B-Aktiv) sok 750ml
Podijeli s prijateljima:
5,18 
U cijenu je uključen PDV
Dodaj na listu želja
Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
Art48815
Pakiranje:
750ml
Cijena 1L = 6,91 €
Brend:
Rok valjanosti:

Rabenhorst sok B(Breuss)-Aktiv je prije više desetljeća recepturu za ovaj izniman sok razvio Rudolf Breuss, praktičar prirodnog liječenja iz Austrije. Po Breussu, rak je samostalna tvorevina unutar organizma, kojoj su za rast i napredak nužne bjelančevine koje se nalaze u čvrstoj hrani, te se, u skladu s tim, može uništiti gladovanjem i unošenjem sokova od organski uzgojenog povrća.
Budući da u njima nema bjelančevina, organizam će ih početi crpiti iz tumora, što će u konačnici dovesti do njegove razgradnje. Iz tog razloga, tijekom dijete ne smije se uzimati nikakva čvrsta hrana koja sadrži bjelančevine.
Terapiju uskraćivanja hrane tumorskim stanicama nužno je provoditi 42 dana, odnosno 6 tjedana. Za to vrijeme iz organizma će se izlučiti sve nezdrave tvari koje smo u njega unijeli hranom, pićem ili udisanjem.
U drugoj polovici posta započet će razgradnja nezdravih stanica, a nakon 6 tjedana cijeli organizam biti će potpuno obnovljen. U cilju liječenja, Breuss koristi sokove od korjenastog povrća.

NAČIN KORIŠTENJA:

Terapija koju preporučuje sastoji u pijenju 3-5 dcl soka pripravljenog od cikle, mrkve, korijena celera, rotkve i krumpira.

Uz to se, ovisno o oboljelim organima i tkivima, uzima do 2 litre  čajnih mješavina na dan i 2 dcl bistre juhe od luka.

Za vrijeme terapije iz prehrane obavezno treba izbaciti šećer, bijelo brašno, suhomesnate proizvode i konzervirane namirnice.

Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati