Rabenhorst Nar sok 330mL

Šifra: Art41685
Šifra: Art41685-330ml
Veličina: 330ml
Cijena
5,95 eur
U cijenu je uključen PDV
Cijena
5,95 eur
U cijenu je uključen PDV
Odaberite veličinu
330ml
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Čisti 100%-tni sok na suncu dozrelog nara

Pažljivo odabrani, na suncu dozreli ekološki uzgojeni plodovi nara se odmah nakon ubiranja u prešaju, te dalje obrađuju u pogonima Rabenhorsta. Nježnom obradom nastaje visokokvalitetan, direktan sok sa svom svojom puninom i sačuvanim prirodnim sastojcima.

Ovo hranjivo voće bogato antioksidansima oduvijek je cijenjeno kao simbol zdravlja, plodnosti i vječnog života. Iznimno su popularni njegovi sok, sjemenke i ulje.

Mnoge studije potvrdile su da se radi o jednom od najljekovitijih voća na svijetu zbog blagotvornog utjecaja na kardiovaskularni, živčani i koštani sustav.

Ljekovita svojstva nara:

Klinička istraživanja pokazuju da tvari koje nalazimo samo u naru, zvane punicalagini, pogoduju zdravlju srca i krvnih žila. Smanjuju kolesterol i tlak te ubrzavaju otapanje naslaga u žilama nastalih od ateroskleroze.

Nar je odličan izvor vitamina B5, kalija, prirodnih fenola poput elagitanina i flavonoida.

Sadrži fitokemikalije koje potiču stvaranje serotonina za bolje raspoloženje i estrogena za održavanje koštane mase. Ovo otkriće iznimno je bitno za prevenciju osteoporoze.

Punicalagini su i glavni izvor antioksidativnog djelovanja nara. Uz korist za srce i krvne žile, sastojci nara inhibiraju rast raka dojke, prostate, debelog crijeva, leukemiju te sprečavaju promjene koje potiču rast tumora.

Dokazano je da čaša soka od nara dnevno ima snažnije antioksidativno djelovanje od čaše crnog vina ili zelenog čaja, dok ekstrakt nara djeluje i do deset puta jače.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 ml: Energetska vrijednost/  260 kJ (61 kcal), masti <0,5 g, od toga zasićene masne kiseline <0,1 g, ugljikohidrati 14 g, od toga šećeri  14 g, vlakna  < 0,5 g, bjelančevine < 0,5 g, sol  < 0,01 g. 

Koristi soka od nara i kome je namijenjen:

  • ženama u menopauzi
  • osobama koje imaju visok krvni tlak
  • oboljelim od Alzheimerove bolesti
  • osobama s neurološkim poremećajima
  • smanjuje rizik od nekolikih vrsta raka
  • štiti od osteoporoze i Alzheimerove bolesti
  • jača imunitet
  • čuva zdravlje zuba
  • uništava e.coli i stafilokoke
  • usporava starenje
  • čuva zdravlje srca i krvnih žila
  • poboljšava erektilnu funkciju
  • podiže kvalitetu spermija
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid