Rabenhorst Aronia sok

Šifra: Art37390
Šifra: Art37390-330ml
Veličina: 330ml
Cijena
4,51 eur
1 l = 13,67 eur
U cijenu je uključen PDV
Cijena
4,51 eur
U cijenu je uključen PDV
Odaberite veličinu
330ml
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Aronija je bobičasto voće koje svojim izgledom najviše podsjeća na borovnicu. Predstavlja moćno, potpuno prirodno oružje u prevenciji bolesti, ali i kad je bolest već prisutna.

Zbog visokog udjela antioksidanata i vitamina C i E, aronija djeluje antivirusno, antibakterijski i antiupalno.

Aronija je bogata antioksidantom antocijanom koji jača imunitet, smanjuje rizik od raka i usporava starenje.

Sastavni dio terapija kancerogenih oboljenja su zračna i kemoterapija koje uništavaju maligne stanice. Uništavanjem malignih stanica u organizmu stradaju i zdrave stanice, a posebno krvne stanice što onemogućava daljnji nastavak terapije.

Praksa je pokazala da pacijenti koji su pili sok od aronije u toku trajanja terapije, bili su u optimalnim vrijednostima čime su mogli nastaviti daljnje liječenje.

Aronija svojim povoljnim djelovanjem na najsitnije krvne žile omogućava redovito dopremanje kisika, a otklanja toksine i štetne tvari iz organizma čime kroz fiziološke procese vraća kožu u ravnotežu te joj daje zdrav i lijep izgled.

Prosječna hranjiva vrijednost na 100 ml: Energetska vrijednost/  219 kJ (52 kcal), masti  < 0,5 g od toga zasićene masne kiseline  < 0,1 g, ugljikohidrati  13 g, od toga šećeri  8,5 g, vlakna < 0,5 g, bjelančevine  < 0,5 g,  sol 0,03 g

Dobrobiti aronije:

  • regulira krvni tlak
  • štiti zdravlje urinarnog sustava
  • ima antiupalna svojstva
  • stimulira rad štitnjače
  • poboljšava pamćenje i koncentraciju
  • regulira razinu šećera u krvi
  • jača imunitet
  • povoljno djeluje na probavni sustav
  • štiti od virusa i bakterija
  • pospješuje izlučivanje teških metala iz organizma

NAČIN KORIŠTENJA: 45 ml/dan – 3 x 15 ml uz obrok.

Potražite Vaš organski sok od aronije u najbližoj ljekarni!

Česta pitanja

Jetra i žuč

Zašto? Aronija sadrži velike količine flavonoida koji veoma povoljno djeluju na pravilnu funkciju jetre. Redovitim konzumiranjem, aronija poboljšava rad jetre i izlučivanje žuči, čisti jetru od masnoće i regenerira je te je dobra za žučni kamenac.

Šećerne bolesti

Zašto? Dijabetes je kronična bolest kod koje je razina glukoze (šećera) u krvi previsoka. Hormon inzulin kojeg proizvodi gušterača regulira razinu glukoze u krvi. Kod dijabetesa gušterača ne proizvodi dovoljno inzulina ili postoji problem u načinu na koji stanice reagiraju na njega.

Aronija zbog visoke koncentracije biofenola, tanina, flavonoida i vitamina P i niske kalorijske vrijednosti može biti dobra terapija kod bolesnika s takvom dijagnozom.

Protiv kancerogenih oboljenja

Zašto? Aronija je najjači antioksidans. Zahvaljujući visokoj koncentraciji antioksidanasa aronija predstavlja snažno sredstvo u borbi protiv nastanka i razvoja kancerogenih stanica. Veže se za teške metale i radioaktivne elemente u tijelu i omogućuje njihovo izlučivanje što je od najveće koriti poslije izloženosti zračenju.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid