Ecomer kapsule

Šifra: Art34895
Cijena
25,65 eur
1 kom = 0,43 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

ECOMER je prirodan proizvod koji sadrži pročišćenu kombinaciju najpotentnijih alkilglicerola iz ulja jetre tri vrste morskih pasa hladnih mora, čiji je sastav ekvivalentan sastavu alkilglicerola u majčinom mlijeku. ALKILGLICEROLI su supstance prirodno prisutne u našem organizmu (u koštanoj srži, majčinom mlijeku i jetri), a najveću koncentraciju alkilglicerola u prirodi sadrži ulje jetre morskog psa (do 30 % alkilglicerola). ECOMER je potpuno pročišćeno ulje koje ne sadrži konzervanse i nije kemijski modificirano.

Dobiva se tehnološki jedinstvenim i potpuno standardiziranim procesom proizvodnje, što osigurava jednak sadržaj aktivnih sastojaka u svim serijama proizvodnje, pri čemu se taj sadržaj pažljivo kontrolira tijekom čitavog procesa. Jedinstveni tehnološki postupak osigurava takav stupanj čistoće pri kojem finalni proizvod ne sadrži kolesterol, skvalen, vitamine A i D, ni nezasićene masne kiseline kao što su Omega 3 (EPA i DHA masne kiseline), Omega 6 i Omega 9. Onečišćenja, kao što su DDT i PCB, teški metali i slično, potpuno su eliminirani, a ne sadrži ni mliječne, pšenične, glutenske, sojine i kukuruzne konzervanse, kao ni konzervanse od kvasca.

Kada se javlja potreba za Ecomerom? kod općeg pada imuniteta kod prehlade i gripe kod alergije, astme i bronhitisa kod stanja stresa kod gubitka energije i izdržljivosti kod psorijaze, vitiliga i akni.

KOLIČINA: 60 kspsula

SASTOJCI U PREPORUČENOJ DNEVNOJ DOZI (6kapsula)

Ulje iz jetre morskog psa, standardizirano na minimalno 20% alkilglicerola  1500 mg (300 mg)

NAČIN KORIŠTENJA: Preporučuje se uzimanje 1-2 kapsule 2-3 puta dnevno.

PROIZVOĐAČ: Natumin Pharma AB, Snickaregatan 10, S-566 33, Habo, Švedska

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid