Matičnjak Piskavica plus 250g

Šifra: Art52659
Cijena
13,00 eur
1 g = 52,00 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Piskavica plus- kurkuma, maca, piskavica, sikavica

Funkcionalni pripravak na bazi ljekovitog bilja

Sastav:

piskavica 78%, posije zobi 5%, sušena opna crnog grožđa 5%, sikavica 4%, ekstrakt citrusa 3%, kurkuma 3%, maca 2%

Fenugreek je grčko sjeme ili piskavica-trigonella foenum graecum, Beta je tu da nas podsjeti na obilje beta glucana i selena u posiji zobi, Citrus je u nazivu naravno zbog grejpa koji je u pripravak dodan kao sušeni ekstrakt cijelog ploda sa sjemenkama. Visok udio prehrambenih vlakana u sjemenkama i biljni spojevi u ovoj mješavini mogu smanjiti apsorpciju glukoze u crijevima i poboljšati način na koji tijelo metabolizira ugljikohidrate i šećer. Zajedno, ove karakteristike vode boljoj kontroli glikemije, ili drugim riječima, boljem prirodnom upravljanju šećerom u krvi.

Vlakna iz piskavice jednako su djelotvorna kao i antacidi za ublažavanje žgaravice. Topiva vlakna iz piskavice imaju umirujuću učinak na sluznicu želuca i ublažavaju zatvor. Kemijski spojevi unutar biljke povećavaju pankreatičnu lipazu, enzim koji pomaže Vašem tijelu u probavi masti. Također, piskavica je najbolji biljni izvor željeza. Piskavica se generalno smatra sigurnom biljkom za dugotrajno uzimanje. Najčešće nuspojave su minimalne i uključuju miris piskavice u znoju, urinu ili majčinom mlijeku. Također, mogu se pojaviti lagane probavne tegobe u vidu pojačanog stvaranja plinova u crijevima. Tijekom trudnoće se piskavice ne smije uzimati jer može potaknuti kontrakcije maternice.

Indikacije za uzimanje pripravka Piskavica Plus:

  • dijabetes
  •  žgaravica
  • regulacija apetita
  • anemija

Uporaba:

nadopuna svakodnevnoj ishrani, dvije čajne žličice dnevno umutiti u jogurt, voćni sok ili smoothie.

 

*Terapijska doza dovoljna za 25 dana primjene; 3,08 kn/dan

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid