Namman Muay krema

Šifra: Art49506
Cijena
15,61 eur
1 kom = 0,52 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva

Namman Muay za sportsku njegu dizajnirana je za poboljšanje performansi i promicanje cjelokupnog zdravlja i dobrobiti. Formuliran s prirodnim sastojcima i namijenjen smanjenju boli, poboljšanju pokretljivosti zglobova i podržavanju zdravog, aktivnog načina života. Ove dobrobiti mogu biti osobito privlačne sportašima ili osobama koje se redovito bave tjelesnom aktivnošću.

Način uporabe

Nježno umasirajte proizvod na zahvaćeno područje maksimalno 2 puta dnevno. Nakon upotrebe temeljito operite ruke.

Količina: 100 g

Sastav

Aqua, Menthol, Polysorbate 20, Polysorbate 80, Isopropyl Alcohol, Juniperus Communis Fruit Oil, Camphor, Dimethyl Sulfone, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Triethanolamine, Carbomer, Vanillyl Butyl Ether, Eugenia Caryophyllus Flower Oil, Methyl Salicylate, *Limonene, *Eugenol, *Linalool,*Isoeugenol

 

Česta pitanja

Koja je razlika između Namman Muay kreme i Namman Muay ACTIVE kreme vol2.0?

Nova NM ACTIVE krema je nova prirodna verzija stare Namman Muay verzije. To znači da smo u novu formulaciju dodali 3 NOVA sastojka koji zajedno sadrže 5 AKTIVNIH snažnih i prirodnih sastojaka. Smanjili smo metil salicilat na 0,06% kako nalaže novi zakon o kozmetici.

Djeluje li krema slabije od prethodne verzije?

Ne. Nova formulacija sadrži 5 aktivnih sastojaka kao što su: mentol, MSM, smreka, kamfor i ulje eugenije, gdje neke sastojke zamjenjujemo prirodnijim izvorima. Krema i dalje pruža vrlo jak fizički učinak na kožu kao toplo-hladni učinak i ublažava bol. Razlika je u tome što je ova formulacija sigurnija za korištenje, dermatološki ispitana i prirodna verzija od prethodne.

Je li istina da je stara formula otrovna ili?  Čuo sam da je stara formula zabranjena jer sadrži sumnjive sastojke?

Stara formula je maknuta s tržišta, zbog novog zakona o kozmetici. U kozmetici je zabranjeno prodavati proizvode kojisadrže više od 0,06% metil salicilata. To znači da je metil salicilat siguran, ali pod drugačijim uvjetima. Stara formula Namman Muay ponovno će biti dostupna u ljekarnama, ali tek 2024. godine.

 

 

 

 

Šta se desilo za starom formulom?

Stara formulacija Namman Muaya ponovno će biti dostupna 2023./2024., ali samo u obliku lijeka i samo u ljekarnama. To znači da kremu nećete moći kupiti online ili u običnim trgovinama. Moći će se kupiti samo u ljekarnama. 

Šta je “staraformula”

Originalna Namman Muay analgetska krema, proizvedena u Tajlandu, registrirana je kao lijek u cijelom svijetu. Bit će dostupan (registriran) u EU krajem 2023./2024. Krema sadrži tri aktivna sastojka: metil salicilat (10,2% w/w), mentol (5,44% w/w), eugenol (1,36% w/w). Zbog novih zakona koji se odnose na metil salicilat u EU, ova vrsta kreme može se registrirati samo kao lijek.

Tko će biti legalni distributer za brend NAMMAN MUAY?

Važno je biti svjestan pravnog statusa marke i osigurati da proizvode kupujete od ovlaštenih distributera kako biste izbjegli krivotvorine ili potencijalno nesigurne proizvode. Tvrtka Tykhe d.o.o. je jedini legalni distributer i proizvođač robne marke Namman Muay u EU, Ujedinjenom Kraljevstvu i Rusiji te posjeduje potrebnu IP licencu i marketinško odobrenje za ovu marku. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica o autentičnosti Namman Muay proizvoda, uvijek je najbolje kontaktirati Tykhe d.o.o. ili izravno ovlaštenom distributeru za dodatne informacije.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid