Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
Better You Multivitamin complex 25 ml
Podijeli s prijateljima:
16,95 
U cijenu je uključen PDV
Dodaj na listu želja
Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
Pakiranje:
25ml
Cijena 1L = 678,00 €
Brend:
Rok valjanosti:

Inovativni oralni sprej udružuje praktičnost i optimalnu apsorpciju i vašem tijelu osigurava najveću dostupnost svih njegovih 14 esencijalnih tvari i to izravno u krvotok, preko bukalne sluzice.

Cijeli spektar životno važnih vitamina B, uključujući i folnu kiselinu u kombinaciji s vitaminima A, C, D, K i mineralima, MultiVit osigurava visoku razinu energije i učinkovit imunološki sustav.

Sprej je mikro emulgiran i kao takav osigurava brzu, a prije svega odličnu apsorpciju u ustima što znači mnogo bolju iskoristivost od tableta ili kapsuli, jer zaobilazi probavni sustav i ulazi u krvotok neposredno u usnoj šupljini.

Za što djelotvornije usrkavanje pomažu svi mikro emulgirani sastojci koji su u obliku koji je biološki najprikladniji za vaše tijelo. To omogućuje brže i pouzdanije dopunjavanje vaše prehrane sa svim vitaminima.

Štrcnuti pod jezik ili na unutrašnju stranu obrazine četiri puta dnevno. Prije upotrebe protresti bočicu. Nakon otvaranja upotrijebiti unutar šest mjeseci. Čuvati na sobnoj temperaturi i ne izlagati suncu. Prekomjerno konzumiranje proizvoda može imati laksativni učinak. Proizvod je dodatak prehrani. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu prehranu, a uz to je potrebno paziti i na zdrav način života. Čuvati na mjestu nedostupnom maloj djeci. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti.

Vitamin B12 (metilkobalamin) 6 µg

Vitamin D310 µg (400 i.j.)

Folna kiselina 400 µg

Selen 75 µg

Vitamin B1 1,1 mg

Vitamin B2 1,4 mg

Vitamin K 175 µg

Biotin (vitamin B7) 50 µg

Jod 150 µg

Vitamin B5 (pantotenska kiselina) 6 mg

Vitamin B6 1,2 mg

Vitamin B3 (niacin) 8 mg

Vitamin C 20 mg

Vitamin A180 µg

Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati