Početna Proizvodi ZDRAVLJE I SAMOLIJEČENJE Beta glukani Dodaci prehrani Terra Nova Beta Glukan Plus kompleks 50 kapsula

Terra Nova Beta Glukan Plus kompleks 50 kapsula

Šifra: Art56103
Cijena
32,02 eur
1 kom = 0,64 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

SVOJSTVA:

  • Dodatak prehrani koji osim betaglukana, sadrži 10 drugih sinergističkih namirnica s dokazanim antivirusnim, antimikrobnim ili imunostimulirajućim učincima.

Osnova proizvoda su beta 1,3 / 1,6 D-glukani izolirani iz kvasca Saccaharomyces cerevisae. Istraživanja na ljudima pokazala su da beta glukani kvasaca:

  • značajno smanjuju učestalost infekcija gornjih dišnih puteva, kod osoba sklonih takvim infekcijama,
  • povećavaju IgA protutijela u slini zdravih osoba
  •  izazivaju korisne promjene imunoloških parametara u bolesnika s alergijama
  • aktiviraju monocite u bolesnika s rakom - povećavaju lučenje protuupalnog citokina IL-10 u osoba s prekomjernom tjelesnom težinom Beta glukani plus su Terranovin odgovor na vrijeme pandemije.
  • Riječ je o jednom od najsloženijih holističkih dodataka prehrani na tržištu, jer osim 1,3 i 1,6 betaglukana, sadrže i važne biljke koje u studijama pokazuju antivirusno djelovanje ili jačaju imunološki sustav.
  • Korijen astragalusa ili kozlinca - tradicionalna kineska medicina (TKM) koristi ga više od 2500 godina.
  • Liječnici TKM svrstavaju ga među 18 najpopularnijih biljaka s antimikrobnim djelovanjem, a na dokazima utemeljena fitoterapija navodi i protuupalna i adaptogena svojstva.
  • 2 Plod crne bazge sadrži bioaktivne spojeve s antioksidativnim, antivirusnim i antibakterijskim djelovanjem. In vitro studije i kliničke studije pokazuju da flavonoidi u njoj djeluju protiv virusa gripe tipa A i B, protiv herpes simplex virusa tipa 1, pa čak i inhibiraju virus gripe H1N1.3 Narodna medicina u Europi i SAD-u crnu bazgu koristi kod prehlade i upale paranazalnih sinusa.
  • 4 Listovi masline sadrže 40 puta više antioksidativnih polifenola od maslinovog ulja. Njihov glavni aktivni sastojak je oleuropein, koji ima antimikrobna svojstva.
  • Zajedno s drugim polifenolima u lišću masline, dokazano je da podržava imunološki sustav.
  • U dvostruko slijepom, randomiziranom kliničkom ispitivanju iz 2019., studenti koji su konzumirali ekstrakt lista masline bili su 28% manje dana na bolovanju od kontrolne skupine.
  • 5 Matcha zeleni čaj (liofilizirani) bogat je katehinima – epikatehin, epigalokatehin, epikatehin-3-galat i posebno epigalokatehin-3-galat (EGCG), kojeg ima u izobilju u matcha čaju
  •  EGCG se smatra vrlo snažnim antioksidansom, prema studijama 25 do 100 puta jačim od vitamina C i E. Za EGCG je otkriveno antivirusno djelovanje protiv mnogih DNA i RNA virusa.
  • Čini se da djeluje u ranoj fazi infekcije i sprječava pričvršćivanje i ulazak virusa u stanicu odn. spajanje virusa sa staničnom membranom.
  • Kurkumin iz kurkume pojačava piperin pa se u pripravak dodaje ekstrakt crnog papra BioPerine®. 7 Trans-resveratrol, dobiven iz Japanskog dvornika, prepoznat je kao jedan od središnjih čimbenika dobrog zdravlja.
  • Tisuće studija dokazuju da djeluje antioksidativno i prvenstveno štiti srce i krvne žile, djeluje protuupalno, inhibira starenje, a kao imunomodulator može čak inhibirati metastaziranje stanica raka. 8,9 Kvercetin - u posljednje dvije godine proučavana je njegova antivirusna uloga, a mnoge dosadašnje studije pokazuju da kao antioksidans može smanjiti rizik od kroničnih bolesti povezanih s oksidativnim stresom. Osim toga, ima i protuupalno, antialergijsko i antibakterijsko djelovanje.
  • Vitamin C također smanjuje umor i iscrpljenost, a cink ima ulogu u kognitivnim funkcijama. Uporaba: 1 do 2 kapsule dnevno uz obrok Veličina: 50 kapsula
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid