Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
Avent mali štitnici za bradavice A2 AV153/11
Podijeli s prijateljima:
12,50 
U cijenu je uključen PDV
Dodaj na listu želja
Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
Art15913
Pakiranje:
Brend:
Rok valjanosti:

SVOJSTVA:

Pomaže vam da dojite duže i ugodnije – Lako zahvaćanje za bebu i ugodno na koži
Štitnici za bradavice oblikovani su kako bi vam pomogli dojiti kada imate problema s bradavicama ili beba ne može dohvatiti bradavicu. Iznimno tanak štitnik za bradavicu u obliku leptira bebi omogućuje kontakt s dojkom i pomaže pri povezivanju tijekom dojenja.
Oblik bebi omogućuje kontakt s kožom
Izuzetno tanak oblik leptira štitnika za bradavice omogućava kontakt s kožom djeteta. Zahvaljujući obliku, u dodir s dojkom ne dolazi samo nos, već i brada, tako da beba može mirisati majku i dodirivati joj kožu. Jednostavno centrirajte štitnik preko bradavice kako bi beba mogla pravilno obuhvatiti čitavu areolu. Uživajte u povezivanju sa svojom bebom, a istovremeno štitite bradavice.
Dizajn pomaže s poteškoćama prilikom dojenja
Štitnike za bradavice dizajnirali smo kako bismo bebama pomogli s početnim poteškoćama prilikom dojenja i kako bismo vama pomogli da dojite duže.
Majkama s ravnim ili uvučenim bradavicama i bebama koje ne sisaju dovoljno jako ili imaju poteškoća s usnom šupljinom štitnik za bradavice pruža oblik bradavice za olakšano dojenje te omogućava uspostavljanje i održavanje ispupčenja bradavice u pauzama između dojenja.
Za osjetljive ili bolne bradavice
Štitnici za bradavice dizajnirani su tako da pružaju zaštitu osjetljivim, ispucanim ili bolnim bradavicama. Smanjuju trljanje i rastezanje bradavica tijekom dojenja kako biste svoju bebu mogli udobno dojiti.
Bebe mogu piti svojim tempom
Štitnici za bradavice odlično će vam poslužiti i ako vam treba dodatna kontrola protoka mlijeka ili bebi nedostaje snage. Tri rupe na vrhu štitnika mogu pomoći u kontroli brzine protoka u slučaju ako iz dojke curi previše mlijeka. Tako beba može piti mlijeko svojim tempom.
Prilagodljiv dizajn
Štitnici za bradavice dolaze u dvije veličine. Mali štitnici odgovaraju promjerima bradavica od 12 mm, a srednji bradavicama do 21 mm. Kako biste utvrdili svoju veličinu, udobno se smjestite i postavite jedan prsten preko bradavice.
Okrenite štitnik udesno i uvucite bradavicu u tunel
Zatim raširite bazu štitnika preko areole
Ako između bradavice i silikona ima 2 mm razmaka, štitnik vam pristaje
Savjet: Veličine se temelje na bradavicama, a ne areolama. Niste sigurne? Zatražite pomoć zdravstvenog stručnjaka
Jednostavno pranje u higijenskoj kutijici za nošenje

NAČIN KORIŠTENJA: Štitnike za bradavice morate oprati prije svake upotrebe, za što vam je potrebno manje od 10 minuta. Stavite ih u kipuću vodu na pet minuta ili kao dodatnu opciju, upotrijebite higijensku kutijicu.

Dobro isperite oba štitnika za bradavice, stavite ih u higijensku kutijicu i ulijte 25 ml / 0,9 fl.oz. vode. Potom stavite štitnike za bradavice na tri minute u mikrovalnu pećnicu od 750 – 1000 W.

Pričekajte pet minuta da se ohlade. Nakon izlijevanja vode spremni su za upotrebu.

Praktičnu higijensku kutijicu koristite na putu te za spremanje i zaštitu štitnika za bradavice od zaprljanja.

Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati