NutriGen genetski test

Šifra: Art53124
Cijena
429,62 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Nutrigen test je inovativni genetski test koji omogućuje izradu personaliziranog plana prehrane u svrhu regulacije tjelesne težine, uzimajući u obzir genetske faktore i ostale relevantne karakteristike pacijenta.

 

 

Kome je NutriGen™ namijenjen?

- Svima koji žele razumjeti kako njihova genetika utječe na njihovu tjelesnu težinu

- Svima koji žele imati optimalni plan prehrane u skladu sa svojim tjelesnim karakteristikama

- Svima koji su koristili različite dijete, ali bez uspjeha

 

 

Koje su prednosti NutriGen™ testa?

Kupnjom NutriGen™ testa dobivate potpuno personalizirani plan prehrane koji je osmišljen isključivo kako bi Vama pomogao da ostvarite svoj cilj. Analizom 384 genetske varijacije dobiti ćete kompletan izvještaj koji će Vam pomoći da bolje razumijete svoje tijelo i osigurate mu hranjive tvari koje su mu zaista potrebne. Vaš nutricionist, liječnik ili ljekarnik sada će potpuno razumijeti Vaše genetske karakteristike te njihovu povezanost s Vašom tjelesnom težinom, a Vaši genetski rezultati neće se promjeniti tijekom života.

 

 

 

 

Naša magistra Danijela pomoći će Vam da napravite uzorak bukalne sluznice (iz ustiju) iz kojeg se rade testovi. Više o testu poslušajte direktno od nje ovdje.

Kada dođete u našu ljekarnu Zamet upisat ćemo Vašu anamnezu i ispuniti informirani pristanak, uz naše vodstvo, sami ćete si uzeti uzorak bukalne sluznice.

Termin za uzimanje uzorka unaprijed rezervirajte na broj 051/210-652. Uzorak se šalje na analizu i nakon 4 tjedna dolaze rezultati u obliku izvještaja posebno za vas i izvještaja za liječnike/nutricioniste koje ćete skupa s našom magistrom farmacije, Danijelom Franić-Majetić, detaljno proći i saznati koje namirnice trebate konzumirati, a koje izbjegavati, te od kojih suplemenata možete imati najviše koristi.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid