Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
VISOMAT® HANDY
Tlakomjer za potpuno automatsko mjerenje krvnog tlaka i pulsa na zapešću.
Podijeli s prijateljima:
48,84 
U cijenu je uključen PDV
Dodaj na listu želja
Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
C044089
Kategorije:
Pakiranje:
Brend:
Rok valjanosti:

Uređaj se mora koristiti u skladu s postupcima navedenim u uputi za uporabu i ne smije se koristiti u bilo koje druge svrhe. Važno je da prije uporabe uređaja pažljivo pročitate cijelu uputu za uporabu. Molimo da posebnu pažnju obratite na poglavlje “Važne informacije o uporabi”.

Posebne mjere opreza

Mjerenje krvnog tlaka kod djece zahtijeva specijalističko znanje! Ako želite mjeriti krvni tlak djeteta molimo potražite savjet liječnika. Nikada ne koristite uređaj kod djece /dojenčadi.
Posebna dvostruka manžeta dizajnirana je za zapešće opsega od 12,5 do 21,5 cm.
Na točnost mjerenja krvnog tlaka mogu utjecati trudnoća, nepravilni otkucaju srca ili arterioskleroza. Krvni tlak mjerite u dogovoru sa svojim liječnikom.
Niti pod kojim uvjetima ne stavljajte manžetu preko kritičnih točaka kao što su rane, aneurizma itd. Postoji rizik od ozljeda! Moguć je prekid intravaskularnog pristupa (infuzije) ili drugog medicinskog uređaja za praćenje stanja.
Ne koristite uređaj bez prethodnog savjetovanja s liječnikom ako ste na dijalizi, koristite antikoagulanse, inhibitore agregacije trombocita ili steroide. Posljedica primjene u tim uvjetima može biti unutarnje krvarenje.
Ako ste bili podvrgnuti mastektomiji, ne mjerite krvni tlak na strani tijela gdje je odstranjena dojka zajedno s limfnim čvorovima ispod pazuha.
Uređaj sadrži male dijelove koje mogu progutati djeca. Stoga uređaj uvijek mora biti izvan dohvata male djece.
Mjerenje vlastitog krvnog tlaka ne predstavlja liječenje. Ne mijenjajte samoinicijativno doze lijekova / liječenje propisano od liječnika.
Molimo da prije samoinicijativnog provođenja bilo kakvih mjera pročitate poglavlje „Važne upute za uporabu“.

Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati
Saznajte zanimljivosti
Savjeti i novosti