Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
VISOCOR® HM60
Visocor HM60 omogućava mjerenje sistoličkog i dijastoličkog tlaka te pulsa na ručnom zglobu (zapešću) kod odraslih osoba.
Podijeli s prijateljima:
50,16 
U cijenu je uključen PDV
Dodaj na listu želja
Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
Kategorije:
Pakiranje:
Brend:
Rok valjanosti:

Uređaj se mora koristiti u skladu s metodama opisanima u uputi za uporabu te se ne smije koristiti u druge svrhe. Prije korištenja uređaja pažljivo pročitajte uputu za uporabu.

Uređaj nije prikladan za primjenu tijekom trudnoće te za novorođenčad i malu djecu. Ne koristiti uređaj u neposrednoj blizini visokofrekventnih elektrokirurških uređaja.
Nemojte koristiti uređaj bez prethodnog savjetovanja s liječnikom ako ste na liječenju dijalizom ili uzimate antikoagulanse,inhibitore agregacije trombocita ili steroide. U tim se uvjetima može izazvati unutarnje krvarenje. Mjerenje krvnog tlaka u djece zahtijeva znanje specijaliste. Posavjetujte se s liječnikom ako želite izmjeriti krvni tlak djeteta. Uređaj sadrži male dijelove koje djeca mogu progutati. Ne ostavljajte uređaj bez nadzora u prisutnosti djece. Provjerite da li je crijevo za zrak savinuto. Savinuto crijevo za zrak može spriječiti ispuhivanje manžete i na taj način predugo prekinuti dotok krvi u ruku. Vrijednosti očitane na ovom uređaju ne daju dijagnozu i nisu zamjena za posjet liječniku. U slučaju nedoumice, molimo obratite se liječniku ili zdravstvenom radniku za pomoć.

Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati