Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
ICE SPRAY
Sprej za hlađenje pruža trenutno olakšanje u slučaju uganuća, te bolova u zglobovima i mišićima.Preporučuje se za smanjenje oteklina i boli.
Podijeli s prijateljima:
10,00 
Najniža cijena u 30 dana: 10 €
U cijenu je uključen PDV

Nema na zalihi

Nema na zalihi

Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
Kategorije:
Pakiranje:
Brend:
Rok valjanosti:

Prije uporabe dobro protresti bočicu.Prije nanošenja, uvijek testirati proizvod na malom području kože. Dozirati proizvod na udaljenosti od 15 cm i prskati u 2 – 3 kratka intervala.Oprati ruke odmah nakon uporabe. Ponoviti do 3 puta dnevno. Ako simptomi potraju obratiti se liječniku. Ne koristiti na nadraženoj koži ili oštećenoj koži. Ne prskati dulje od 2 ili 3 sekunde na istu točku i ne smanjivati udaljenost. Može uzrokovati teške hladne opekline.

Vrlo zapaljiv aerosol.Spremnik pod tlakom:može se rasprsnuti ako se grije. Čuvati izvan dohvata djece. Čuvati odvojeno od topline, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora paljenja.Ne pušiti. Ne prskati u otvoreni plamen ili drugi izvor paljenja. Ne bušiti niti spaljivati, čak niti nakon uporabe.Zaštititi od sunčeve svjetlosti. Ne izlagati temperaturama većim od 50˚C. Ne koristiti proizvod u prevelikim i neprikladnim količinama. Izbjegavati kontakt s očima i sluznicama, ne nanositi na nadražena mjesta. Ako proizvod dodđe u kontakt s očima, ispirati vodom.

Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat, Propylene Glycol, Menthol.

Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati
Saznajte zanimljivosti
Savjeti i novosti