Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
Cicatridina sprej
Sprej s hijaluronskom kiselinom, koja pomaže ubrzavanju i poboljšanju postupka reepitelizacije i obnove tkiva.
Podijeli s prijateljima:
12,59 
U cijenu je uključen PDV
Dodaj na listu želja
Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
C041714
Kategorije:
Pakiranje:
Brend:
Rok valjanosti:
20/05/2024

Cicatridina djeluje zahvaljujući prisutnosti hijaluronske kiseline, mukopolisaharida koji se u velikim količinama nalazi u mnogim tkivima tijela.

Hijaluronska kiselina funkcionira kao strukturalna potpora dajući tkivu tonus, trofizam i elastičnost. Brojna klinička ispitivanja dokazala su da hijaluronska kiselina pomaže ubrzavanju i poboljšanju postupka reepitelizacije i obnove tkiva.

Preporučuje se prije svake primjene temeljito očistiti područje koje će se tretirati. Da bi olakšali miješanje pudera, prije svake primjene bočicu dobro protresti dok se ne čuje kuglica unutar bočice. Držeći bočicu uspravno, raspršite sprej na udaljenosti od 10-15 cm, provjeravajući je li proizvod raspršen izravno na područje koje se treba tretirati. Ponoviti 2 ili 3 puta dnevno.

NEŽELJENI UČINCI: primjena svih proizvoda za lokalnu primjenu, posebice ako je dugotrajnija, može uzrokovati senzibilizaciju. Ako se to dogodi, ili ako primijetite druge neželjene učinke, prestanite s primjenom i savjetujte se s liječnikom kako biste započeli prikladnu terapiju.

KONTRAINDIKACIJE: poznata preosjetljivost na neku od komponenti.

UPOZORENJA:
Oprez. Zapaljivi aerosol. Spremnik je pod tlakom: može eksplodirati ako se zagrije. Čuvati dalje od izvora toplne, vrućih površina, iskri, otvorenog plamena i drugih izvora koji mogu izazvati zapaljivanje. Zabranjeno pušenje. Ne raspršivati blizu otvorenog plamena ili drugih izvora koji mogu izazvati zapaljivanje. Ne probijati ili paliti, čak ni nakon upotrebe. Čuvati podalje od sunčeve svjetlosti. Ne izlagati temperaturama višim od 50°C / 122 F. Držati izvan dosega djece. Izbjegavati kontakt s očima. Ne gutati. Rok valjanosti odnosi se na proizvod u neotvorenom i pravilno čuvanom pakiranju. Proizvod ne upotrebljavati nakon isteka roka valjanosti navedenog na dnu pakiranja ili ako je pakiranje bilo otvoreno ili oštećeno.

Aluminijev škrob oktenilsukcinat, heksametildisiloksan, ulje slatkog badema, vitamin E acetat, ksimeninska kiselina, eterično ulje limuna, eterično ulje čajevca, natrijeva sol hijaluronske kiseline, butan, izobutan, propan.

20/05/2024
Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati
Saznajte zanimljivosti
Savjeti i novosti