Geratherm test/Utvrđivanje trudnoće

Šifra: Art39463
Cijena
4,96 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva

Dijagnostički test za vrlo rano otkrivanje trudnoće koji pouzdano detektira hormon hCG u urinu

Kako funkcionira test?

Tijekom trudnoće u organizmu trudnice proizvodi se najvažniji hormon trudnoće hCG (humani korionski gonadotropin). Razina hCG-a počinje rasti odmah nakon oplodnje, udvostručava se u intervalima od dva do tri dana, a svoj maksimum postiže u 2. i 3. mjesecu trudnoće. Test „Geratherm® early detect“ otkriva hCG u mokraći ako je koncentracija istoga najmanje 10 IU/L.

Kad mogu koristiti test?

Provjera se može provesti već 4 dana prije očekivanog početka menstruacije.

Kolika je preciznost rezultata testa?

Provedeno je kliničko znanstveno istraživanje u kojem su rezultati testa za rano otkrivanje trudnoće Geratherm® uspoređeni s drugim testom za rano otkrivanje trudnoće. Rezultati testa „Geratherm® early detect“ pokazali su ukupnu preciznost veću od 99 %.

Tumačenje rezultata

Rezultat je pozitivan ako se pojave dvije crte u boji - jedna u području za kontroliranje (C) i jedna u području za testiranje (T).

Posrijedi je trudnoća i ako je crta u području za testiranje slabijeg intenziteta od crte u prodručju za kontroliranje. Ako je u području za kontroliranje vidljiva samo jedna crta u boji, to je znak da je provjera izvršena na pravilan način, međutim, nije posrijedi trudnoća. Rezultat provjere nije valjan ako se u kontrolnom prozorčiću (C) ne pojavi crta u boji, bez obzira na to što se u području za testiranje (T) vidi crta u boji.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid