Početna Proizvodi MEDICINSKA POMAGALA Kozmetički uređaji Njega tijela PHILIPS LUMEA BRI uređaj za uklanjanje dlačica IPL 955/00

PHILIPS LUMEA BRI uređaj za uklanjanje dlačica IPL 955/00

Šifra: Art55695
Cijena
570,58 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

SVOJSTVA:

  • Budite bez dlačica 6 mjeseci uz naš najbrži i najučinkovitiji IPL
  • S tehnologijom SenselQ
  • Precizna područja, tijelo, lice
  • Uz senzor SmartSkin
  • Uporaba s kabelom ili bežično
  • 3 pametna nastavka
  • Tehnologija IPL za kućnu uporabu, razvili dermatolozi
  • IPL znači Intense Pulse Light, tj. pulsirajuće svjetlo visokog intenziteta. To je tehnologija koja upotrebljava toplo, nježno svjetlo za uspavljivanje dlačica. Svjetlo putuje do korijena dlačice, čime folikula prelazi u fazu mirovanja, a dlačica se otpušta. Ponavljanje tretmana postupno sprječava ponovni rast dlačica, pa koža ostaje predivno glatka i bez dlačica. Philips Lumea razvijena je u suradnji s dermatolozima i klinički je testirana kako bi osigurala jednostavne, učinkovite i ugodne tretmane čak i na osjetljivim područjima, a sve iz udobnosti vašeg doma.
  • Dokazano nježan i učinkovit tretman
  • Objektivne studije dokazuju uklanjanje dlačica do 92 % nakon ovih tretmana. Prva četiri tretmana obavite svaka dva tjedna, a sljedećih osam tretmana svaka četiri tjedna. Nakon 12 tretmana možete uživati u šest mjeseci glatke kože bez dlačica.
  • Tehnologija SenseIQ za personalizirano uklanjanje dlačica
  •  Lumein senzor SmartSkin detektira ton vaše kože te naznačuje najudobniju postavku svjetlosti za vas. Prilagođava. Pametni nastavci prilagođavaju programe osmišljene za svako područje tijela.
  • Razvijen u suradnji s dermatolozima, a nadahnut vama za nježno, dugotrajno uklanjanje dlačica, čak i na osjetljivim područjima
  • Ukupno 450 000 bljeskova
  • Naša žarulja možete zabljesnuti do 450 000 puta tijekom vijeka trajanja
  • Pametni nastavci prilagođavaju programe za svako područje tijela
  • Vaše je tijelo jedinstveno.
  • Sa svojom kožom, oblinama i konturama trebali biste postupati na jedinstven način. Nastavci za cijelo tijelo uređaja Lumea oblikovani su tako da savršeno pristaju svakoj oblini, a programi su prilagođeni za svako područje tijela. Prozori za tretiranje osmišljeni su za maksimalno povećanje doticaja s vašom kožom kako bi osigurali da svjetlost ne pobjegne te tako omogućili učinkovite i nježne tretmane čak i na delikatnim ili osjetljivim područjima.

Precizni nastavak za bikini područje i pazuha
Ovaj pametni precizni nastavak srednje je veličine s prozorom površine 3 cm2 za precizno obuhvaćanje bikini područja i područja ispod pazuha. Zaobljeni dizajn prati obrise vašeg tijela u cilju maksimalnog doticaja s kožom. Kada se pričvrsti pritiskom na uređaj, nastavak pokreće prilagođeni program tim područjima tijela.

 

Nastavak za tijelo sa zaobljenim dizajnom
Ovaj pametni nastavak za tijelo ima najveći prozor za tretman od 4,1 cm2, pa je savršen za brzi tretman velikih područja tijela, kao što su noge, ruke i trbuh. Zapravo, možete odraditi tretman obje potkoljenice za samo 8,5 minuta. Dizajn zaobljen prema unutra precizno prati obline tijela radi postizanja maksimalnog dodira s kožom. Kada se pričvrsti pritiskom, nastavak pokreće prilagođeni program posebno za to područje tijela. 83 % žena zadovoljno je smanjenjem dlačica na nogama

 

Precizni nastavak za lice s dodatnim filtrom
Ovaj je nastavak za lice pomno osmišljen. Ima mali, ravni prozor površine 2 cm2 kako biste učinkovito i nježno mogli uklanjati dlačice sa svog lica. Idealan za nausnicu, bradu ili liniju čeljusti, ovaj nastavak ima u sebi integriran i dodatni filtar. Kada se stavi na uređaj, ovaj pametni nastavak automatski prilagođava tretman svjetlom vašem licu. 84 % žena zadovoljno je uklanjanjem dlačica s lica

 

Senzor SmartSkin s pet postavki za udobnost
Lumea IPL s tehnologijom SenseIQ ima pet postavki svjetlosti koje je lako odabrati. Senzor SmartSkin detektira ton vaše kože, a potom naznačuje najudobniju postavku svjetlosti za bilo koje područje koje tretirate.

 

Pogodan za razne tipove dlačica i kože
Philips Lumea IPL serije 9000 učinkovit je na raznim tipovima dlačica i kože. Funkcionira na prirodno tamnoplavim, smeđim i crnim dlačicama te na tonu kože od vrlo bijele do tamnosmeđe. IPL-u je potreban kontrast između pigmenta boje dlačica i pigmenta boje kože, stoga se (kao ni s drugim tretmanima IPL-om) Philips Lumea IPL ne može upotrebljavati za tretman bijelih, sijedih, svijetloplavih ili crvenih dlačica. Nije prikladan ni za vrlo tamnu kožu.

 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid