Početna Proizvodi MEDICINSKA POMAGALA Inhalatori Kompresorski i ultrazvučni Rossmax kompresorski inhalator "Ćuko" NI-60 Qutie

Rossmax kompresorski inhalator "Ćuko" NI60 Qutie

Šifra: Art47376
Cijena
71,01 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

 

Uz pravilno održavanje i upotrebu ovaj će Vam inhalator služiti dugi niz godina svojim pouzdanim tretmanima. Ovaj se uređaj napaja standardnom izmjeničnom strujom. Idealan je za sve uzraste zbog brzih, sigurnih i praktičnih tretmana. 
Uz Vašeg liječnika i/ili respiratornog terapeuta možete biti sigurni da dobivate najbolje tretmane za Vaše respiratorne tegobe.

Inhalator je namijenjen za liječenje astme, kronične opstruktivne plućne bolesti (KOPB) i drugih respiratornih tegoba kod čije je terapije potreban lijek u obliku aerosolne maglice.

Uređaj zadovoljava odredbe EC direktive 93/42/EEC (Direktiva o medicinskim proizvodima) kao i Europsku normu oznake EN 13544-1:2007+A1:2009 Oprema za respiracijsku terapiju - 1.dio: Sustavi za stvaranje aerosola i njihovi dijelovi.

Molimo Vas da se pridržavate općih sigurnosnih mjera prilikom upotrebe inhalatora. Ovaj se uređaj treba koristiti samo u svrhu za koju je namijenjen, kako je opisano u ovom vodiču za upotrebu te s lijekovima isključivo uz nadzor i prema uputama liječnika. Nemojte koristiti uređaj zajedno s anestetičkim ili ventilacijskim uređajima za disanje.

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid