PIC inhalator prijenosni AIREASY ON

Šifra: Art58499
Cijena
76,85 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Pogodno za cijelu obitelj - za bebe, djecu i odrasle

Prijenosni: Izuzetno lagan i vrlo mali

MMAD (prosječna veličina čestica): 1,51 μm

PORR (% čestica < 5 μm): 93%

Glasnoća: 35 dB (vrlo tih rad)

Kratko vrijeme terapije: 14 minuta

Izuzetno brza terapija s protokom od 0,2 ml/min

Uključeno: maska ​​za djecu, maska za odrasle, usni nastavak, kabel za punjenje USB lightning tip-C

5 godina jamstva

 

  • Pogodno za cijelu obitelj - za bebe, djecu i odrasle osobe. Prijenosni: Izuzetno lagan i vrlo mali. MMAD (prosječna veličina čestica): 1,51 μm. PORR (% čestica < 5 μm): 93%. Glasnoća: 35 dB (vrlo tih rad). Kratko vrijeme terapije: 14 minuta. Uključeno: maska ​​za djecu, maska za odrasle, usni nastavak, USB lightning kabel za punjenje tip-C. Može se napajati putem bilo kojeg USB uređaja.
  • Terapija se može izvoditi potpuno bez upotrebe ruku. Proizvod je izuzetno lagan. Kapacitet spremnika za lijek je 8 ml. Na kraju terapije, ostatak lijeka ili fiziološke otopine u spremniku je minimalan (< 0,1 ml).
  • Vrlo je siguran za korištenje – ne moramo se brinuti da će lijek iscuriti iz spremnika. Spremnik je prikladan za do 200 terapija (uz redovitu uporabu oko 1 godine) - nakon tog vremena mora se zamijeniti (prodaje se zasebno). Udisanje se može izvesti u gotovo bilo kojem položaju.
  • MESH tehnologija omogućuje učinkovit i vrlo tihi rad, kompaktan i inovativan dizajn inhalatora te pogodnost za korištenje sa svim lijekovima. Također vam omogućuje rad u kombinaciji s pametnim telefonom ili prijenosnom baterijom.
  • 5 godina jamstva.

Upozorenja: Nemojte koristiti proizvod za raspršivanje medicinskih otopina/sredstava koja sadrže hijaluronsku kiselinu jer to može oštetiti MESH komponentu. Čuvati izvan dohvata djece. Ne bacajte proizvod u vatru i ne stavljajte ga u blizinu plamena ili izvora topline. Mrežicu nikada nemojte čistiti pamučnim jastučićima, četkama ili sličnim predmetima. Nikada ne dirajte mrežicu! Nemojte koristiti druge tvari osim lijekova i medicinskih otopina namijenjenih za raspršivanje aerosola. Ne zaboravite isključiti proizvod kada završite s upotrebom. Uređaj se ne isključuje automatski kada se lijek potroši. Automatski se isključuje tek nakon 20 minuta neprekidnog rada.

Čišćenje: Postupak čišćenja ovog proizvoda mora se provesti nakon svake uporabe, ne samo radi održavanja pravilne higijene, već i radi osiguravanja pravilnog rada i održavanja razine učinkovitosti. Nakon uklanjanja svih preostalih lijekova iz komore za lijekove, odvojite masku. Dodajte malo destilirane vode u komoru za lijek. Zatvorite poklopac. Pritisnite i držite tipku za napajanje na glavnoj jedinici najmanje 5 sekundi. Pali se zelena indikatorska lampica i uređaj počinje prskati. Pričekajte oko 30 sekundi da se funkcija samočišćenja isključi. Proizvod se automatski isključuje. Zatim odspojite komponente. Uklonite destiliranu vodu koja je još ostala u komori za lijek. Pribor (osim glavne jedinice) može se dezinficirati uranjanjem u otopinu vode i bijelog octa u omjeru 1:1 oko 1 sat. Sav pribor također se može čistiti krpom natopljenom 75% denaturiranim etilnim alkoholom ili otopinom hipoklorita. Nemojte koristiti pamučne jastučiće, četke ili druge predmete za čišćenje ili sušenje mrežice komore za lijek. Nikada ne dirajte mrežicu. Bez obzira na to je li za dezinfekciju korišten ocat ili alkohol, različite dijelove opreme uvijek treba oprati toplom vodom nakon svake uporabe dok se ne uklone svi tragovi lijeka (osobito nakon uporabe gustih ili viskoznih lijekova) i sva zaostala voda i otopine. ili alkohol. Osušite i čuvajte na suhom mjestu bez prašine.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid