Početna Proizvodi KOZMETIKA Sunčanje Sunčanje odraslih Eucerin Sun OilControl gel-krema obojena Medium 50ml

Eucerin Sun OilControl gel-krema obojena Medium 50ml

Šifra: Art56445
Cijena
30,03 eur
1 l = 600,60 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Vrlo visoka zaštita od sunca za lice 12-satna kontrola ulja i sjaja 2 nijanse, svijetla ili srednja za ujednačen i ujednačen ton kože
  • Idealno za masnu i kožu sklonu aknama Eucerin Sun Face Oil Control tonirani SPF 50+ štiti masnu kožu i kožu sklonu aknama od oštećenja kože uzrokovanih suncem uz naprednu spektralnu tehnologiju i HEVIS svjetlosnu obranu za vrlo visoku UV zaštitu, nudeći 12-satnu kontrolu ulja i sjaja plus pigmente u boji za ujednačenost i ujednačen ton kože u 2 nijanse svijetle i srednje.

 

NAČIN KORIŠTENJA :

Nanesite ujutro nakon ili umjesto uobičajenog proizvoda za dnevnu njegu Vrlo visoka zaštita od sunca osobito je važna ako uzimate lijekove protiv akni ili ste koristili proizvod za piling kože jer oba tretmana mogu učiniti kožu još osjetljivijom na sunce Može se koristiti u kombinaciji s drugim Eucerin proizvodima za njegu lica kao što su oni iz Eucerin DERMOPURE asortimana.

Vaša koža je trenutno zaštićena od sunca – nije potrebno vrijeme čekanja.

Zaštita od sunca nije samo za one koji se kupaju. Lagano do umjereno svakodnevno izlaganje također utječe na kožu, a koža sklona mrljama posebno je osjetljiva na probleme hiperpigmentacije koje sunce lako pogoršava. Zato je važno uključiti zaštitu od sunca u svoju svakodnevnu rutinu njege kože.

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid