Početna Proizvodi KOZMETIKA Sunčanje Sunčanje odraslih Bionike Triderm AD SPF 50+ krema za sunčanje za atopičnu kožu

Bionike Triderm AD SPF 50+ krema za sunčanje za atopičnu kožu

Šifra: Art54490
Cijena
23,50 eur
1 l = 117,50 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Hidratantna krema osigurava vrlo visoku zaštitu od štetnog djelovanja sunčevog zračenja, a osobito je pogodna za atopičnu kožu. Koristi se za kožu sa specifičnim potrebama, zbog pojačane suhoće, površinskog gubitka vode i zbog preosjetljivosti na nadražujuće sastojke. Krema ima emolijentni učinak, lako se nanosi i ostavlja ugodan osjećaj mekoće na koži, bez bijelih tragova.
  • Prikladna je za korištenje na licu i tijelu. Aktivni sastojci: Krema sadrži fotostabilne UVA/UVB filtere i antioksidativne aktivne sastojke koji pomažu u neutralizaciji slobodnih kisikovih spojeva nastalih nakon izlaganja infracrvenom i ultraljubičastom zračenju.
  • Formula je obogaćena nikotinamidom (vitaminom B3) i beta glukanom, sastojcima koji potiču prirodne mehanizme zaštite kožne barijere. Krema je pogodna za dojenčad, djecu i odrasle. Ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten, a prikladna je u slučaju preosjetljivosti na teške metale (osobito nikal)

NAČIN UPORABE: Nanijeti ravnomjerno na kožu lica i tijela, prije izlaganja suncu. Često ponavljati nanošenje, osobito nakon kupanja i brisanja kože. KOLIČINA: 200 ml u tubi

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid