Curaprox set WHITE is BLACK

Šifra: Art41030
Cijena
29,12 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
Crna zubna pasta za izbjeljivanje White is Black

KOLIČINA: 90ml

Odstranjuje obojenost zubi – sadrži aktivni ugljik koji apsorbira čestice koje uzrokuju obojenost zubi i nježno ih otklanja, pritom ne oštećujući zubnu caklinu.
Struktura nanohidroksiapatita je slična strukturi zubne cakline, stoga prisutnost nanohidroksiapatita u zubnoj pasti pomaže stvaranju zaštitnog sloja na zubima štiteći tako zubnu caklinu.
Zubnoj pasti White is Black su dodana tri enzima (laktoperoksidaza, glukoza oksidaza i amiloglukosidaza), koji poboljšavaju antibakterijsku i antivirusnu funkciju sline.
Pomažu pri otklanjanju osjećaja suhih usta. Zajedno s 950 ppm natrij fluorida štite od kvarenja zubi pružajući dvostruku zaštitu od nastanka karijesa.
Aktivni sastojak Prestige Sparkling Blue® na zubima stvara transparentni sloj koji smanjuje žuto obojenje zubi i na taj način održava bjelinu zubi bez upotrebe kemijskih tvari.
Crna zubna pasta White is Black je nježno blagog okusa, s eteričnim uljima limete i mentola. Namjenjena je za svakodnevnu upotrebu i za sve osobe starije od 6 godina.
Ne sadrži štetne sastojke kao što su: SLS (natrijlaurilsulfat - sredstvo za pjenjenje koje je često prisutno u sredstvima za čišćenje, šamponima, gelovima za tuširanje,..), triklosan, kao ni plastične čestice. Upotrebom zubne paste bez štetnih sastojaka smanjuje se nadraženost sluznice usta, a time i mogućnost nastanka afti.

U paketu dolazi zubna četkica Curaprox CS 5460 sadrži 5460 ultrafinih CUREN® vlakana promjera 0,1 mm, koji dosežu i do najteže dostupnih mjesta.
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid