Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
Trind regenerator za nokte Beige 9ml
Podijeli s prijateljima:
14,18 
U cijenu je uključen PDV
Dodaj na listu želja
Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
Art25928
Pakiranje:
9ml
Cijena 1L = 1.575,56 €
Brend:
Rok valjanosti:

TRIND Regenerator za nokte bež

Sadržaj: 9ml

Opis

Nokat se uglavnom sastoji od keratina (molekule proteina). Aktivni sastojak u Regeneratoru za nokte učvršćuje niti keratina unutar nokta, te je rezultat prekrasan i čvrst nokat u samo 2 tjedna kad se koristi svakodnevno. PREPORUKA: Koristite zajedno s TRIND Balzamom za nokte za najbolje rezultate.

Koristi

Čvrsto veže molekule proteina, te tako čini nokte čvrstima
Ne utjeće na ravnotežu vlage u noktu
Omogućuje prekrasan bež izgled noktiju

Upute

Nanesite tanki sloj TRIND Regeneratora za nokte na čiste nokte ili nakon korištenja TRIND Balzama za nokte. Za prekrasne i čvrste nokte koristite svakodnevno, najmanje 2 tjedna. Prije ponovnog nanošenja TRIND Regeneratora za nokte, odstranite stari sloj s TRIND Odstranjivačem laka. Nakon 2 tjedna nanesite jedan sloj jednom tjedno kako bi održavali nokte čvrstima, sjajnima i prekrasnima.

Koristite zajedno s TRIND Balzamom za nokte za najbolje rezultate. (Korak 1: Odstranite stari sloj sa TRIND Odstranjivačem laka. Korak 2: Nanesite TRIND Balzam za nokte, umasirajte u nokat i dozvolite da se osuši. Korak 3: Nanesite TRIND Regenerator za nokte svakodnevno kroz 2 tjedna). Dobro protresite prije uporabe. Nakon uporabe, očistite rub boćice. Držite van dohvata djece. Prvo isprobajte proizvod na jednom noktu. U slučaju pojačane osijetljivosti, odmah prestanite s uporabom i odstranite proizvod s nokta. Izbjegavajte doticaj s očima. Pripazite da ne dodirnete kožicu oko nokta s ćetkicom za aplikaciju, zaštitite svoju kožicu s kremom.

Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati
Saznajte zanimljivosti
Savjeti i novosti