Početna Proizvodi KOZMETIKA Njega lica Serumi za lice Vital Plus Active COL Tretman u koncentriranim kapima 15ml

Vital Plus Active COL Tretman u koncentriranim kapima

Šifra: Art38757
Cijena
9,95 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

 

Morski kolagen je izvađen iz riba toplih mora, odabranih iz ne-zaštićene vrste i provjerenog porijekla. Sinergija njegovih aminokiselina, belančevina i omega-3 poboljšava epitelna tkiva čineći kožu prehranjenom, fleksibilnijom i zaštićenijom.

Istraživači laboratorije VITALPLUS su analizirajući nevjerojatne karakteristike morskog kolagena formulirali tretman u koncentriranim kapima, koje su zbog visokog sadržaja topivog kolagena, idealne kao tretman za kožu kojoj je potrebno zaštitno, umirujuće djelovanje.

Njegova jedinstvena tekstura prodire odmah, jačajući debljinu granuloznog i spinoznog sloja epidermisa, stvarajući zaštitnu barijeru za suho kožno tkivo.

Primjenom koncentriranih kapi na bazi morskog kolagena na kožu, uz nježnu masažu obogatit ćemo kožu jednim od njenih glavnih prirodnih sastojaka, a pritom ćemo poboljšati stupanj njezine hidratacije i prehrane.

KOLIČINA: 15ml

NAČIN KORIŠTENJA: 

Tretmani u kapima se primjenjuje ujutro i navečer, nanoseći kapi na lice, vrat i dekolte, uz blagu masažu sve do potpunog upijanja.

Koncentrirane kapi se također mogu koristiti u kombinaciji sa drugim kozmetičkim preparatima u vidu kreme i na taj način potenciraju njihovu funkcionalnost.

Prije bilo kakve primjene, preporučuje se čišćenje lica kako bi se poboljšao efekt dermoaktivnog tretmana.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid