Nuxe Super Serum 10 30ml

Šifra: Art54111
Cijena
74,00 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Nuxe Super serum [10]
  • Serum s prirodnom hijaluronskom kiselinom i tisućama mikrosfera frakcioniranih biljnih ulja.
  • Ovaj anti-age koncentrat s patentiranim biljnim kompleksom (FR), pomaže u stimuliranju prirodnih mehanizama pomlađivanja kože. Bore su zaglađene, tamne mrlje djeluju ispravljeno.
  • Sadrži 95% sastojaka biljnog podrijetla.
  • Koža se mijenja već od prvih kapi: zaglađena, ispunjena i blistava.

  • Dokazana učinkovitost u samo nekoliko tjedana(2): smanjuju se fine linije i bore, kod 84% žena koža se čini glatkijom a kod 71% žena čvršćom. Tamne mrlje izgledaju korigirano, 81% žena smatra da im je ten ujednačeniji

  • Učinkovitost protiv starenja s potpunim užitkom zbog svježe i svilenkaste teksture s nježnim biljnim notama, koja se božanski topi na koži

  • Njega kože formulirana i proizvedena u Francuskoj.

 

NAČIN KORIŠTENJA: Nanesite univerzalni anti-age serum ujutro i / ili navečer na očišćenu kožu, prije nanošenja kreme: rasporedite polovicu pipete na vrhove prstiju, nježno rasporedite teksturu između prstiju (osjetit ćete kako se mikrosfere okreću), a zatim nanesite na lice, vrat i dekolte. Nakon toga slijedi nanošenje dnevne ili noćne kreme.

SASTAV:

Prirodna hijaluronska kiselina: dobivena biljnom biotehnologijom, prodire u srce kože kako bi potaknula njezine mladenačke mehanizme.

Tisuće mikrosfera frakcioniranih biljnih ulja:

Ulja se kapsuliraju jedno za drugim prirodnom tehnikom bez silikona. Nuxe laboratorij odabrao je isključivo najvrijednije masne kiseline koje osiguravaju savršen afinitet s kožom.

Patentirani biljni kompleks s matičnim stanicama runolista:

Biljni biotehnološki postupak (kultura stanica) iz malih čestica biljke u laboratoriju se koristi za razmnožavanje matičnih stanica runolista. Njihova učinkovitost protiv starenja je patentirana.

Veganska formula bez sastojaka i derivata životinjskog podrijetla.

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid