Početna Proizvodi KOZMETIKA Njega lica Serumi za lice Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum 30 ml

Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum 30 ml

Šifra: Art53071
Cijena
40,30 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Pročišćava pore i smanjuje fine linije
  •  Iznimno lagana tekstura
  •  Za svilenkasto zaglađenu kožu
  • Za fine linije i proširene pore s 3x učinkom:
  • Ispunjava
  • Pročišćava
  • Štiti
  • Iznimno lagani serum koji pročišćava pore i smanjuje fine linije, s antioksidativnim djelovanjem. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu, popunjava bore dok istovremeno štiti od štetnih utjecaja iz okoline. Za svilenkasto zaglađenu kožu.
  • Učinkovito djelujte na prve znakove starenja i pročistite pore s Eucerin Hyaluron-Filler korigirajućim serumom. Ovaj iznimno lagani serum sadrži tri aktivna sastojka,  hijaluronsku, glikolnu i mliječnu kiselinu, a kožu čini svilenkasto zaglađenom. Formula bogata antioksidansima također štiti kožu od slobodnih radikala i štetnih utjecaja iz okoline.
  • Ispitanici su u istraživanjima prijavili sljedeće rezultate: 97% potvrdilo je da je koža glađa, 88% se slaže da su fine linije smanjene, a 91% njih izjavilo je da koža nakon nanošenja Eucerin Hyaluron-Filler korigirajućeg seruma nije masna.1
  • Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum pogodan je za kožu koja pokazuje prve znakove starenja poput finih linija, proširenih pora ili kože koja je gruba ili izgleda umorno i sivo. Iznimno lagana i nemasna tekstura čini ovaj serum pogodnim za osobe s masnom kožom ili za nanošenje ispod make-upa.

NAČIN KORIŠTENJA:

Nakon čišćenja i toniranja, nanesite kao sljedeći korak u rutini njege kože ujutro ili navečer.

Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum može povećati osjetljivost kože na sunce, stoga je obavezno korištenje hidratantne dnevne kreme sa SPF faktorom, uz i barem tjedan nakon njegove primjene. 

Navečer nanesite hidratantnu noćnu kremu.

Za najbolje rezultate koristite u kombinaciji s ostalom njegom iz Eucerin Hyaluron-Filler linije.

Česta pitanja

Što možete činiti, a što je bolje izbjegavati

Koristite Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum ako...

Vaša koža pokazuje prve znakove starenja.
Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum usporava prve znakove staranja smanjenjem finih linija i pročišćavanjem pora. 

Želite pročistiti pore i smanjiti fine linije.
Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum sadrži hijaluronsku kiselinu za smanjenje i popunjavanje finih linija, dok glikolna i mliječna kiselina zaglađuju teksturu kože i pročišćavaju pore.

Tražite anti-age serum pogodan za masnu kožu.
Eucerin Hyaluron-Filler korigirajući serum ima iznimno laganu i nemasnu teksturu što ga čini pogodnim za masnu kožu. Lagana tekstura seruma brzo se upija te se može nanositi ispod dodatne njege, kao i šminke.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid