Bionike Defence Hydra fluid SPF20 50ml

Šifra: Art57837
Cijena
17,50 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Fluid sadrži hijaluronsku kiselinu nekoliko molekularnih masa, alantoin, pantenol i trimetil-glicin. Hijaluronska kiselina male i srednje molekularne mase čuva rezerve vode u stanicama svih slojeva epidermisa, a hijaluronska kiselina velike molekularne mase štiti površinu kože od transepidermalnog gubitka vode.
  • Alantoin i pantenol su aktivni sastojci koji djeluju umirujuće. Pantenol poboljšava regeneraciju i obnavlja funkciju zaštitne barijere kože. Alantoin dodatno umiruje crvenilo i nadražaj.
  • Trimetil-glicin je prirodni sastojak izoliran iz šećerne repe, s velikim kapacitetom zadržavanja vode. Proizvod ne sadrži parfeme, konzervanse, gluten i njegove derivate, a prikladan je u slučaju preosjetljivosti na teške metale, osobito nikal.
  • Fluid ima laganu teksturu i bogat je sastojcima koji dugotrajno zadržavaju molekule vode u svim slojevima kože, hidratiziraju i štite od starenja izazvanog sunčevim zračenjem.
  • Sadrži i filtere koji štite od štetnog djelovanja UVA i UVB zraka, stoga je idealan za dnevnu njegu kože, kao podloga ili kao samostalna hidratantna emulzija.
  • Pogodan je za izrazito osjetljivu kožu, brzo se upija i ostavlja na koži osjećaj ugode i mekoće.

KOLIČINA:50ml 

NAČIN KORIŠTENJA: 

Nanijeti na prethodno očišćenu kožu i lagano razmazati. Koristi se ujutro, kao hidratantna podloga i sredstvo za dnevnu njegu kože.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid