Početna Proizvodi KOZMETIKA Njega lica Hiperpigmentacije Neoretin Discrom Control Transition Cream 30 ml

Neoretin Discrom Control Transition Cream 30 ml

Šifra: Art54817
Cijena
43,09 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva

Ugodna krema formulirana s hidratantnim i umirujućim sastojcima koji pomažu u procesima retinizacije kože osiguravajući pritom maksimalnu podnošljivost kože. RetinSphere® tehnologija popravlja teksturu kože,

EDAFENCE® patentirana tehnologija štiti kožu od starenja koje se javlja kao posljedica zagađenja i drugih okolišnih čimbenika stresa, dok niacinamid i umirujuća sredstva vraćaju koži balans i zaštitnu barijeru. Transition cream postupno smanjuje pojavu sitnih linija i bora, zaglađuje kožu i daje joj svjetliji, mladalački ton.

Testirano pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom. Bez parabena. Nekomedogena.

RetinSphere® tehnologija Inovativna tehnologija koja kombinira dva oblika retinoida visoke tolerancije. Dokazana djelotvornost u njezi kože sa indikacijama:

  • Anti-age, regeneracija
  • Akne
  • Uklanjanje hiperpigmentacija

Retinoidi su molekule dobivene iz vitamina A ili retinola, dobro poznate u dermatologiji za liječenje akni, fotostarenja i hiperpigmentacije zahvaljujući obnavljajućem djelovanju površinskih slojeva kože.

Moguće nuspojave (crvenilo, iritacija i ljuštenja na koži) prilikom korištenja retinola potaknule su tvrtku Cantabria Labs da razvije tehnologiju visoke učinkovitosti uz izrazitu tolerantnost kože. Retinsphere® tehnologija pokazala se učinkovitom u mnogim studijama za njegu kože skole aknama, pigmentirane i starenja kože.

Tip kože: svi tipovi kože

Način uporabe

Nanijeti navečer na očišćeno lice i vrat. Samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavati kontakt s očima, područje oko očiju i sluznicu. Prilikom prvih par nanošenja moguća je pojava laganog peckanja i/ili ljuštenja. Ukoliko je osjećaj iritacije jači od navedenog, prestati s upotrebom. Tijekom upotrebe proizvoda izbjegavati sunčanje i koristiti kreme s visokim SPF faktorom.

Količina: 30 ml

Sastav

RetinSphere® tehnologija, Edafence® tehnologija s ekstraktom lista Deschampsia Antarctica

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid