Početna Proizvodi KOZMETIKA Njega lica Hiperpigmentacije Neoretin Discrom Control gel krema SPF50+ 40 ml

Neoretin Discrom Control gel krema SPF50+ 40 ml

Šifra: Art54815
Cijena
39,90 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
Svojstva Lako aplicirajuća i brzo apsorbirajuća emulzija s moćnim aktivnim sastojcima koji djeluju sinergijski na sprječavanju i smanjenju tamnih mrlja. Stimulira epidermalni piling i regeneraciju, inhibira stvaranje melanina i pruža ključnu visoku zaštitu od UVA/UVB zraka, osiguravajući potpunu njegu od tamnih mrlja i/ili foto-starenja, a kožu ostavlja čišćom, svjetlijom i s ujednačenijim tonom. Visoko tolerantna krema s RetinSphere® tehnologijom koja je sigurna za korištenje cijelu godinu. " obnova stanica - RetinSphere® tehnologija " posvjetljujuća aktivnost - kojična kiselina, svjetlosni peptidi " hidratantna aktivnost - IN & OUT sustav " umirujući sastojci " visoka zaštita od sunca SPF50 Testirano pod dermatološkom i oftalmološkom kontrolom. Bez parabena. RetinSphere® tehnologija Inovativna tehnologija koja kombinira dva oblika retinoida visoke tolerancije. Dokazana djelotvornost u njezi kože sa indikacijama: " anti-age, regeneracija " akne " aklanjanje hiperpigmentacija Retinoidi su molekule dobivene iz vitamina A ili retinola, dobro poznate u dermatologiji za liječenje akni, foto-starenja i hiperpigmentacije zahvaljujući obnavljajućem djelovanju površinskih slojeva kože. Moguće nuspojave (crvenilo, iritacija i ljuštenja na koži) prilikom korištenja retinola potaknule su tvrtku Cantabria Labs da razvije tehnologiju visoke učinkovitosti uz izrazitu tolerantnost kože. Retinsphere® tehnologija pokazala se učinkovitom u mnogim studijama za njegu kože sklone aknama, pigmentirane kože i starenja kože. Tip kože: svi tipovi kože Način uporabe : Nanijeti ujutro na očišćeno lice i vrat. Samo za vanjsku upotrebu. U slučaju pojave osipa ili iritacija, prestati s upotrebom. Izbjegavati kontakt s očima i sluznicom. Ukoliko proizvod dospije u oči ili na sluznicu, isprati s vodom. Čuvati na temperaturi ispod 40°C. Količina: 40 ml Sastav RetinSphere® tehnologija, Whitening Booster sustav, salicilna kiselina, kojična kiselina, niacinamid, N-acetilglukozamin, peptidi za posvjetljivanje, aktivni sastojci za hidrataciju
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid