Početna Proizvodi KOZMETIKA Njega lica Svakodnevna njega i čišćenje Skintegra CLARION 2% BHA gel za čišćenje

Skintegra CLARION 2% BHA gel za čišćenje

Šifra: Art56640
Cijena
18,45 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

SKINTEGRA CLARION 2% BHA CLEANSER je mikroeksfolirajući negranularni gel za čišćenje kombinirane i masne kože sklone začepljenim porama i upalnim procesima.

Zahvaljujući kombinaciji 2% salicilne kiseline i cinka već pri kratkome kontaktu (1 min) s kožom učinkovito otklanja višak sebuma i odčepljuje pore. Jedan korak koji zamjenjuje čišćenje i eksfolijaciju stvoren je za optimalnu minimalističku rutinu - ali i naprednu njegu prilikom koje pazimo da ne koristimo previše slojeva aktivnih leave-on proizvoda. 

NAČIN KORIŠTENJA:

 Ovaj proizvod možete koristiti u jutarnjoj ili večernjoj rutini, izbjegavajući područje oko očiju. Učestalost korištenja ovisit će o vašoj osobnoj toleranciji salicilne kiseline i ostatku njege. Na osjetljivoj i tankoj koži proizvod se može koristiti 1-2x tjedno, dok će otporna koža lica i tijela čistač dobro tolerirati u svakodnevnoj njezi. 

KOLIČINA:200ml 

SASTAV:

AQUA, DECYL GLUCOSIDE, METHYLPROPANEDIOL, GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, COCAMIDOPROPYL BETAINE, BETAINE, SALICYLIC ACID, ARGININE, POLYACRYLATE CROSSPOLYMER-6, ALLANTOIN, CARNOSINE, CAFFEINE, ZINC PCA, CARNITINE, PANAX GINSENG EXTRACT, SODIUM CHLORIDE, DISODIUM EDTA, SODIUM BENZOATE

Česta pitanja

Zašto je poseban? Za mnogo ljudi, začepljene se pore i akne ne zaustavljaju na licu već često zahvaćaju dekolte i leđa. Koža tijela sklona upalama jednako je zahtjevna kao i koža lica. Zato smo razvili CLARION 2% BHA čistač koji će podržati vašu kožu lica i tijela. Razvijen za korištenje na licu, idealan je 2u1 proizvod za njegu svih problematičnih zona vaše kože.

Što sadrži? CLARION 2% BHA čistač formuliran je sa salicilnom kiselinom (2%), poznatim komedolitikom i sebostatikom, uz dodatak glicerina, umirujućeg cinka, ekstrakta ginsenga, aminokiselina i biomimetičkog dipeptida karnozina te vidljivo poboljšava izgled i funkciju kože. Sadrži blagi tenzid i optimalan pH za redovito korištenje (pH 4.3 - 4.8). Dermatološki je ispitan. 100% vegan i cruelty free. 

Za koga je idealan? CLARION 2% BHA čistač Snamijenjen je za kožu koja luči višak sebuma, sklona je začepljenjima i teksturi te dobro tolerira salicilnu kiselinu. Kontaktna metoda idealan je način primjene salicilne kiseline koja uspješno prodire u unutrašnjost pora u vrlo kratkom periodu, čime se smanjuje mogućnost iritacije i isušenost

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid