Početna Proizvodi KOZMETIKA Njega kose Ispadanje kose Vital Plus Active kapi CU Tripack 3x40ml (2+1gratis)

Vital Plus Active kapi CU Tripack 3x40ml (2+1gratis)

Šifra: Art55217
Cijena
38,00 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

VITAL PLUS ACTIVE CU 40ML 2+1 GRATIS

  • Analizirajući sve čimbenike i uzroke koji dovode do ispadanja kose, naši istraživački laboratoriji formulirali su tretman koji stimulira fiziološki rast kose, koji se oslanja na više različitih funkcija koji djeluju u međusobnoj sinergiji.
  • VITAL Tretman sadrži više biranih biljnih aktivnih sastojaka koji poboljšavaju i pospješuju ciklus obnove kose jer stimuliraju i jačaju korijen.
  • Tretman sadrži glikolne esktrakte Serenoe Repens, Pygeum Africanum i Hmelja; biljke bogate fitoestrogenima koji stimuliraju i jačaju bulbus i time pospješuju prirodan rast kose.
  • Glikolni ekstrakt đumbira stimulira mikro-cirkulaciju u kapilarama, što potiče apsorpciju aktivnih sastojaka i hranjenje korijena kose. Vitamin E je antioksidans, djeluje protiv slobodnih radikala i staranja cijele pilosebacealne jedinice vlasišta.
  • Preparat sadrži biljne matične stanice koje potpomažu održavanju matičnih stanica u folikuli te time osiguravaju dugovječnost i obnovu korijena kose.
  • Kliničkim testovima je dokazano da tretman Cu djeluje na korijen kose smanjujući broj telogenih vlasi. Ove rezultate potvrđuje test izveden na dobrovoljcima koji su koristili tretman za potrebe istraživanja.
  • PREVENCIJA je i dalje ključna za održavanje zdravlja i ljepote kose, ali je isto tako važno ustanoviti koji je točan razlog za ispadanje kose. Da bi se tretman prilagodio pojedincu i tako postigao najbolji mogući rezultat, u ljekarnama je dostupna nova preventivna usluga koja služi provjeri pravilnog djelovanja pilosebacelane jedinice vlasišta.
  • Preventivni pregled pilosebacelnih jedinica vlasišta preporučujemo svima, dva puta godišnje, pogotovo za vrijeme promjene godišnjih doba (proljeće – jesen). Iznimno je važno da pregled odrade osobe koje su kroz godine primjetile estetske promjene na kosi

NAČIN KORIŠTENJA: Dva puta tjedno nanijeti na vlasište 4 ml preparata VITAL CU. Preparat ne ispirati. Nekoliko minuta masirati vlasište i posušiti (ne trljati vlasište).

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid