Sea-band narukvica protiv mučnina/odrasli

Šifra: Art16990
Cijena
11,53 eur
1 l = 57,65 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva

Sea-Band je prirodan odabir za većinu problema koji uzrokuju mučninu kao što su putovanja, kretanje ili jutarnje mučnine.

Pritiskom na akupresurnu točku  na zapešću ruke. Savršeno pristaje na svaku ruku.

Stavite ih prije nego simptomi započnu ili kad osjećate slabinu.  

Sea-Band osigurava rješenje bez korištenja lijekova protiv mučnine. Za mučnine uzrokovane putovanjima, kretanjem ili jutarnjih mučnina.

Također pomaže ublažiti simptome nakon anestezije i kemoterapije.  

Sea-Band se može koristiti kontinuirano i neprekidno.

Održava se ručnim pranjem uz dodatak blagog deterdženta.

Produženo korištenje može uzrokovati otečenost ruku. Ako se pojavi oteklina skinite narukvicu, možete je ponovo koristiti kad oteklina splasne. Neke osobe su veoma osjetljive na pritisak, baš na ovom dijelu. Ako narukvica uzrokuje bol, odmah je skinite.  

Sea-Band narukvica prikladna je za korištenje kod odraslih osoba i djece starije od 3 godine.  

 

Način uporabe

Način na koji ćete pronaći akupresurnu točku (Nei-Kuan točka). Tri srednja prsta položite s unutarnje strane zapešća. Položite prste tako da je zadnji tik do pregiba ručnog zgloba. Nei-Kuan točka nalazi se točno između dva zgloba vašeg kažiprsta (kao što je prikazano na slici),  osoba samostalno pronalazi točku, djeca koristite vlastite prste uz nadzor odrasle osobe.   

Postavite plastični okrugli dio narukvice na Nei-Kuan točku. Ponovite postupak i za drugu ruku. Narukvice se moraju nositi na svakoj ruci, zbog učinkovitosti.  

Sea-Band je potrebno nositi dvije do pet minuta prije početka putovanja kako bi počeo djelovati. Bolji rezultati postižu se ako se narukvica postavi prije početka putovanja. Veće olakšanje, ako je potrebno,  moguće je postići dodatnim pritiskom na plastični okrugli dio.

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid