Početna Proizvodi KOZMETIKA Kozmetika s posebnom namjenom Zaštita od komaraca i krpelja Puressentiel Anti sting repellent roll-on za lice i tijelo 50ml

Puressentiel Anti sting repellent roll-on za lice i tijelo 50ml

Šifra: Art57237
Cijena
16,88 eur
1 l = 337,60 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Njegova formula zasnovana je na snažnom aktivnom sastojku biljnog podrijetla dobivenom iz eteričnog ulja limunskog eukaliptusa koji dokazano štiti od svih vrsta komaraca i insekata.
  • Puressentiel sredstvo protiv komaraca je bez neurotoksičnog sredstva protiv insekata, bez konzervansa i bez sintetičkog mirisa. Dermatološki testiran, repelent za lice i tijelo pogodan je za osjetljivu kožu i štiti kožu do 6 sati².
  • Zahvaljujući praktičnom i kompaktnom formatu, omogućuje jednostavno i precizno nanošenje na sva izložena područja (lice, vrat, gležnjevi itd.). Idealna je u bilo kojoj situaciji.
  • Učinkovitost testirana u laboratoriju: do 7 sati ujutro na Culex pipiens, Aedes albopictus i na Aedes aegypti, do 6.30 sati na Anopheles gambiae, do 6 sati na pješčarama i do 5 sati na krpeljima. ²Instrumentalni test - 10 ispitanika - 6h.
  • U skladu s važećim propisima, provedena su samo ispitivanja učinkovitosti na beskičmenjacima (buhe i stjenice, odjevni moljci, uši, grinje itd.) Ili dokazivanje toksičnosti za okoliš na Danio rerio
  • 0% neurotoksično sredstvo protiv insekata
  • Bez štetnih plinova
  •  U skladu s važećim propisima, provedena su samo ispitivanja učinkovitosti na beskralježnjacima (buhe i stjenice, grinje u odjeći, uši, grinje itd.) Ili dokazivanje ekološke netoksičnosti na Danio rerio.
  • Učinkovitost provjerena u laboratoriju: do 7 sati na tropskom komarcu (Aedes aegypti).
  • Biljno podrijetlo, dobiveno od eteričnog ulja limuna eukaliptusa
  • Oprezno koristite ovu dječju zaštitu protiv komaraca, prije upotrebe pročitajte naljepnicu i informacije u vezi s ovim proizvodom.

NAČIN KORIŠTENJA:

Prije upotrebe proizvod dobro protresite.
Ravnomjerno rasporedite na izložena područja na licu i tijelu.
Ponovite aplikaciju ako je potrebno do 3 puta dnevno. Nakon upotrebe temeljito operite ruke. Plivanje ili znojenje mogu smanjiti trajanje zaštite.
Prije potrebe pažljivo pročitajte informacije o proizvodu.

Mjere opreza

Ne koristiti kod djece mlađe od 3 godine i kod osjetljive populacije kao što su trudnice ili dojilje. Ne koristiti kod osoba s konvulzijama ili epilepsije.
Ne koristiti na oštećenoj koži. Čuvati izvan dohvata djece. Izbjegavajte kontakt s očima i sluznicama.

SASTAV:

Djelatna tvar: ulje eukaliptusa citriodora, hidratizirano, ciklizirano (CAS 1245629-80-4): 30% (m / m). Biocid TP19.

SASTAV: EUCALYPTOL, DL CITRONELLOL, LAVANDULA HYBRIDA GROSSO ULJE, CITRONELLAL, LINALOOL, (R) -P-MENTHA -1,8-DIENE, NIAOULI ULJE.

prirodno prisutan u eteričnim uljima. Može izazvati alergijsku reakciju

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid