Novo

Sudocrem Care & Protect krema

Šifra: Art46004
Cijena
47,08 kn
U cijenu je uključen PDV (25%)
Besplatna dostava za narudžbe iznad 600 kn
Za narudžbe iznosa manjeg od 600 kn dostava iznosi 30 kn
Povrat robe i reklamacija

 

Sudocrem Care & Protect održava kožu vaše bebe mekom, glatkom i gipkom i štiti je od pojave pelenskog osipa. Namjenjena je svakodnevnoj njezi kod svakog mijenjanja pelena.

Sudocrem Care & Protect je hipoalergena mast s trostrukom njegom koja se lako nanosi na nježnu kožu vaše bebe.

koristite kod svakog mijenjanja pelene kako bi zaštitili nježnu kožu vaše bebe od iritansa iz mokraće i stolice koji mogu dovesti do pojave pelenskog osipa. Jedinstvena formulacija s trostrukim učinkom stvara zaštitni sloj, održava kožu zdravom i štiti od infekcija.

Trostruki zaštitni učinak: 

1. Stvara zaštitni sloj: Sudocrem Care & Protect posebno je osmišljena kako bi stvorila zaštitni sloj koji se stapa s prirodnom vlagom kože i održava je mekom, glatkom i gipkom, štiteći i najosjetljiviju kožu od vanjskih utjecaja i trenja koji mogu uzrokovati pelenski osip.

2. Održava kožu zdravom: Sudocrem Care & Protect je hipoalergena mast koja sadrži vitamin E i provitamin B5 koji pomažu u zaštiti kože i održavaju je u dobrom stanju

3. Štiti od infekcija: Sudocrem Care & Protect stvara zaštitni sloj koji štiti od infekcija

KOLIČINA: 30 ml

NAČIN KORIŠTENJA: Koristite Sudocrem Care & Protect kod svakog previjanja, kako biste na najbolji način zaštitili bebinu kožu od pelenskog osipa. Ako se osip pojavi, koristite Sudocrem zaštitnu kremu koja smiruje i pomaže kod crvene i ranjive kože.

SASTAV: voda -tekući parafin -dimetikon -pantenol -vazelin -glicerin -lanolin -ekstrakt sjemenki grožđa -vitamin e -alantoin -miris lavande -ekstrakt pomela -cetil peg/ppg/-10/1 dimetikon -pčelinji vosak -hidrogenirano ricinusovo ulje -izostearil laktat -hidroksistearinski/linolenski/oleinski poligliceridi -ozokerit -poligliceril-4 izostearat -kaprilil glikol -natrijev klorid -pantolakton -miris -askorbinska kiselina​​​​​​​