Contractubex gel 20g

Šifra: Art8625
Cijena
18,30 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Svojstva

Djelotvornost Contractubex® gela, provjerenog proizvoda za tretiranje ožiljaka, dokazana je u brojnim kliničkim ispitivanjima. Djelatne tvari gela prodiru u ožiljno tkivo i iznutra pomažu u smanjivanju nastajanja ožiljka.

Rezultat: gotovo nevidljiv ožiljak. Kad se rana zatvori i kad otpadne krasta ili se izvade šavovi, možete početi s tretiranjem i uklanjanjem ožiljka. Rani početak tretiranja ožiljka može pozitivno utjecati na razvoj ožiljka. Nakon tek nekoliko tjedana crvenilo nestaje, a izgled se može dodatno poboljšati stalnom njegom. Ožiljak postaje sve elastičniji i ravniji. Tretiranje ožiljka može potrajati i 3 do 6 mjeseci, ovisno o veličini ožiljka s obzirom na to da se ožiljno tkivo vrlo sporo obnavlja.

Način uporabe

Nanijeti ili nježno umasirati Contractubex gel nekoliko puta dnevno na tkivo ožiljka. U slučaju starijih i tvrđih ožiljaka, ostavite da Contractubex gel djeluje ispod zavoja tijekom noći. Ovisno o veličini i debljini ožiljka, nužno je da tretman traje nekoliko tjedana ili mjeseci. Posebice kod tretiranja svježih ožiljaka treba izbjegavati fizikalne iritanse, kao što su ekstremna hladnoća, ultraljubičasta svjetlost ili snažna masaža.

Primjena u djece

U djece starije od 1 godine preporučljivo je nanijeti gel na ožiljak jednom ili dva puta dnevno. Obzirom da nema dostupnih podataka, primjena u djece mlađe od 1 godine nije preporučljiva. Primjena u djece u dobi od 1 do 2 godine starosti dozvoljena je uz savjet liječnika

Količina: 20 g, 50 g

Sastav

Djelatne tvari su vodeni ekstrakt luka, heparinnatrij i alantoin.

Druge pomoćne tvari su: sorbatna kiselina, metilparahidroksibenzoat, ksantanska guma, polietilenglikol 200, miris i pročišćena voda

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid