SVR Topialyse ulje za atopičnu kožu

Šifra: Art32287
Cijena
14,07 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

 

SVOJSTVA:

  • TOPIALYSE micelarno ulje za tuširanje i pranje je nježan sindet bez sulfata na bazi ultra nježnih tenzida za pranje najosjetljivije kože i zaštitu od isušivanja.
  • Prvo micelarno ulje koje nježno pere suhu i atopičnu kožu, za cijelu obitelj.
  • Sadrži visoku koncentraciju aktivnih sastojaka koji hidratiziraju i relipidiraju kožu (35%) te koji umiruju i smanjuju svrbež.
  • Niacinamid obnavlja kožnu barijeru i umiruje osjećaj svrbeži.
  • SVR Topialyse ulje za atopičnu kožu pruža trenutačnu i dugotrajnu ugodu. Ima miris koji ne sadrži alergene. Fiziološki pH.
  • Za novorođenčad, bebe, djecu i odrasle. Tolerancija od 360°: testirano od strane dermatologa, oftalmologa, ginekologa i pedijatara. Pogodno za pranje dječjeg vlasišta i tijela. Ne iritira oči. Hipoalergeno. Za tijelo, lice i intimnu higijenu. Ne sadrži sapune, sulfate, parabene, konzervanse.
  • Mnogo više od sindeta za pranje, ovo bogato i hranjivo micelarno ulje je pravi tretman koji intenzivno hrani suhu i atopičnu kožu i štiti njen hidrolipidni sloj, smanjujući osjećaj svrbeža.
  • SVR Topialyse ulje za atopičnu kožu  ima inovativnu formulu koja kombinira najvišu koncentraciju hidratantnih i aktivnih relipidirajućih stojaka (35%) s umirujućim djelovanjem te nicinamida koji umiruje i djeluje protiv iritacija.
  • 100% ugodna, fina i svilenkasta tekstura ulja , 100% poštuje suhu i atopičnu kožu, 100% formulirano za cijelu obitelj, za novorođenčad, bebe, djecu i odrasle.
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid