Eucerin AtopiControl balzam

Šifra: Art50546
Cijena
19,24 eur
1 l = 76,96 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

 

Eucerin AtopiControl balzam je prikladan za svakodnevnu njegu i posebno je formuliran za smirivanje i intenzivno hidriranje kože sklone svrbežu i iritacijama.

Lagan je, hranjiv i obogaćen "ulje u vodi" formulom i licochalconom A, ceramidima i shea maslacem kako bi se ojačala kožna barijera i ublažila suhoća i svrbež.

Također bi ga trebalo koristiti tijekom akutne faze uz Eucerin AtopiControl Akut kremu za njegu kože sklone crvenilu, Eucerin AtopiControl njegujući sprej protiv podražaja na svrbež i uobičajene lijekove koje koristite.

Eucerin AtopiControl pruža trenutnu hidrataciju koja kožu čini mekanom i glatkom, a redovitim nanošenjem stanje kože se vidljivo poboljšava. 

Balzam bez mirisa ima laganu, ugodnu teksturu koja se brzo upija, nemastan je i neljepljiv. Pogodan je za odrasle, djecu i bebe starije od 3 mjeseca.

KOLIČINA: 250 ml

NAČIN KORIŠTENJA: Nanijeti svakodnevno koliko god često bude potrebno. Za najbolje rezultate koristiti u kombinaciji s Eucerin AtopiControl uljem za pranje.

SASTAV: Aqua, Glicerin, Butyrospermum, Parkii Butter, Octyldodecanol, Caprylic-Capric-Triglyceride, Vitis Vinifera Seed Oil, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Oenothera Biennis Oil,  

Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Ceramide NP, Tocopherol, Sodium PCA, Glycine, Arginine HCL, Carbomer, Citric Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Cetearyl Sulfate, Sodium Citrate, Caprylyl, Glycol, Sodium, Hydroxide, Ascorbyl Palmitate, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate  

 


 




 




 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid