Besplatna dostava iznad 35,00 €.
Detalji proizvoda
LEKOLID
LEKOLID želučanootporne tablete sadrže kverectin, ekstrakt korijena kurkume i N-acetilcistein. Dodatak prehrani
Podijeli s prijateljima:
34,27 
U cijenu je uključen PDV
Dodaj na listu želja
Besplatna dostava

Za narudžbe iznad 79,63 €

Povrat narudžbe

Unutar 30 dana

Kratke informacije
SKU:
Kategorije:
Pakiranje:
Brend:
Rok valjanosti:
20/05/2024

Lekolid želučanootporne tablete sadrže kvercetin, kurkumu i N-acetilcistein. Riječ je o dodatku prehrani načinjenom primjenom specifične ENDOBASP®® tehnologije.
Lekolid želučanootporne tablete su dodatak prehrani koji u svom sastavu ima:
kurkumu ili indijski šafran (Curcuma longa) – djelatna tvar su kurkuminoidi. Kurkuma je jedna od biljaka klasificirana kao GRAS (Generally Recognized As Safe Substances), što znači da su kurkuminoidi tvari općenito prepoznate kao sigurne. Kurkuminoidi nemaju akutne ili kronične toksičnosti, a kod ljudi su sigurni čak i u velikim dozama (8 g / dan).
kvercetin iz ekstrakta japanskog bagrema (Shopora Japonica) – kvercetin spada u grupu flavonoida, rasprostranjen je u biljnom svijetu u kori jabuka i luka, u kakau, crvenom voću i brokuli
N-acetilcistein – oblik je L-cisteina koji je higroskopan i razgrađuje se tako što se sporo oksidira, a N-acetilcistein (NAC) stabilniji je i bolje se apsorbira. Ova aminokiselina stabilizira strukture proteina i potrebna je za stvaranje glutationa, jednog od najvažnijih antioksidansa koji uklanja slobodne radikale koji oštećuju stanicu.
Lekolid je proizveden uz pomoć ENDOBASP® inovativne i patentno zaštićene tehnologije, koja zahvaljujući sinergiji s inicijatorima apsorpcije (bromelain, L-arginin, ester saharoze, piperin) čini aktivne sastojke Lekolida visoko bioraspoloživima u tankom crijevu, a zaslužna je i za želučanootporni učinak tablete.

uzeti 1 želučanootpornu tabletu na puni želudac ili tijekom obroka. Tabletu progutati cijelu bez žvakanja ili otapanja u ustima.

Napomene:Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Proizvod treba čuvati od dohvata male djece.Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Upozorenje:Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Nije preporučljivo za djecu mlađu od 3 godine.

Sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi
(= 1 želučanootporna tableta)
% PU
Kvercetin 200 mg **
Ekstrakt korijena kurkume 210 mg
Od čega – kurkuminoida 200 mg **

N-acetilcistein 150 mg **

*PU = preporučeni unos

Sastojci: kvercetin dihidrat (Saphora Japonica ekstrakt) titriran na 98% kvarcetina, ekstrakt korjena kurkume (Curcuma longa) standardiziran na 95% kurkuminoida, N-acetilcistein, bromelain 2500 GDU/g, emulgator: saharozni esteri masnih kiselina, mikrokristalinična celuloza (E460), magnezijeve soli masnih kiselina ((E470b); regulator kiselosti: di-kalcijev fosfat (E341); L-arginin, prah ploda crnog papra titrirano na 95% piperina (Piper nigrum), tvar za sprečavanje zgrudnjvanja: silicijev dioksid (E551), talk (E553b), zgušnjivač: hidroksipropil metil celuloza, tvari za poliranje: šelak (E904), modificirani škrob (E1404), glicerol (E422); bojila: titanov dioksid (E171), željezov (III) oksid (E172).

20/05/2024
Povezana ponuda
Moglo bi vas zanimati
Saznajte zanimljivosti
Savjeti i novosti