Početna Proizvodi BEBE I DJECA Nedostatak vitamina i minerala Dodaci prehrani Becutan Kids vits multiimmuno prah za otapanje 14 vrećica

Becutan Kids vits multiimmuno prah za otapanje 14 vrećica

Šifra: Art55759
Cijena
13,80 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

SVOJSTVA:

  • Becutan Kids Vits Multiimmuno prah sadrži kombinaciju vitamina, minerala i kulture mikroorganizma.
  • Becutan Kids Vits multi-immuno doprinosi poboljšanju i održavanju imuniteta u populaciji djece.
  • Vitamin C, vitamin A, vitamin D, vitamin B 6 , folna kiselina i cink doprinose normalnoj funkciji imunološkog sustava. Vitamin C, vitamin E i cink doprinose zaštiti stanica od oksidativnog stresa.
  • Vitamin C, pantotenska kiselina, vitamin B 6 , niacin i folna kiselina doprinose smanjenju umora i rhamnosus GG pridonosi održavanju ravnoteže crijevne mikroflore.
  • Becutan Kids Vits Multiimmuno prah za otapanje je dodatak prehrani, ugodnog okusa naranče.
  • Proizvod se nalazi u vrećici s dvjema odvojenim pregradama: u jednoj se pregradi nalazi prah koji sadrži vitamine i minerale, dok je u drugoj prah koji sadrži kulturu mikroorganizma LGG. Oba praha otapaju se zajedno i istodobno.

  • Sadrži vitamin D koji doprinosi normalnom razvoju imunološkog sustava kod djece i koji je potreban za normalan rast i razvoj kostiju djece. 

  • U jednom odjeljku nalazi se prah koji sadrži vitamine i minerale (vitamin C, vitamin E, vitamin A, vitamin D, vitamin PP, pantotenska kiselina, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, biotin, folna kiselina, cink, jod, kalcij, beta karoten), dok se u drugom odjeljku nalazi prah koji sadrži probiotik (Lactobacillus rhamnosus GG).

 

NAČIN KORIŠTENJA:  Djeca od 1 do 3 godine: 1 vrećica dnevno. Djeca starija od 4 godine: 1-2 vrećice dnevno. Sadržaj jedne vrećice otopi se u vodi ili u drugoj tekućini na sobnoj temperaturi (mlijeko, sok ili jogurt).

KOLIČINA : 14 vrećica.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid