Početna Proizvodi BEBE I DJECA Nedostatak vitamina i minerala Dodaci prehrani Becutan Kids vits izotonična otopina za nos 30ml

Becutan Kids vits izotonična otopina za nos 30ml

Šifra: Art55760
Cijena
4,87 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

SVOJSTVA:

  • Becutan Kids Vits protiv kolika je medicinski proizvod u obliku oralnih kapi, indiciran za liječenje u sljedećim slučajevima: dispeptički poremećaji, gastroenterični meteorizam, prekomjerno gutanje zraka, nadutost i kolike uzrokovane vjetrovima u dojenčadi, djece i odraslih.
  • Ovaj pedijatrijski sprej za nos za bebe namijenjen je čišćenju i održavanju prohodnosti nosa.

  • Pravilna upotreba u svakodnevnoj higijeni nosa beba, djece i odraslih doprinosi poboljšanju stanja kao što su: nazofaringitis, opstruktivni rinitis i sinusitis, suh nos, promuklost zbog suhe sluznice, te kao pomoć u otorinolaringološkom i pedijatrijskom liječenju.

  • Becutan KIDS VITS izotonična otopina za nos sadrži morsku vodu porijeklom iz zaljeva Kankal u Bretanji, koji je poznat po kvalitetu vode. Zaljev Kankal odlikuje izuzetan raspon plime i oseke (12 m) i zapljuskuju ga snažne morske struje, što sprječava zagađenje vode.

  • Ova jedinstvena kombinacija prirodnih faktora osigurava neprekidno samopročišćavanje vode i rezultat je konstantno čista voda. Uzorkovanje vode vrši se automatski, kada je kvaliteta vode optimalna (nakon perioda plime). Oblast gdje se vrši uzorkovanje je klasificirano kao Klasa A i stalno se kontrolira u pogledu zdravstvene ispravnosti (mikrobiološke, hemijske kontaminacije, sadržaja fitoplanktona, pH vrijednosti).

    NAČIN KORIŠTENJA: Raspršuje se u svaku nosnicu onoliko puta koliko je potrebno.

    KOLIČINA: 30 ml 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid