Babytol D3 + DHA kspule 30 komada

Šifra: Art52328
Cijena
13,75 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)

Bebin mozak se najintenzivnije razvija u prva tri mjeseca nakon rođenja, a osjetila vida, sluha i govora u prvoj godini. Nakon godinu dana razvijaju se više moždane funkcije koje su važne za koncentraciju, pažnju i inteligenciju vašeg djeteta. U prvoj godini života djetetov mozak raste za nevjerojatnih 175%. Od druge godine do odrasle dobi mozak raste samo 20%.

Zbog toga znanstvenici i liječnici kažu: "Ono što smo razvili do treće godine života je kapa koju ćemo nositi".

 

SVOJSTVA:

DHA, jedna od tri omega-3 masne kiseline, najvažnija je za zdrav vid i razvoj mozga vaše bebe. DHA je glavna strukturna komponenta mozga i mrežnice i čini 97% svih Omega-3 masnih kiselina u mozgu i 93% svih Omega-3 u mrežnici. DHA čini 30% sive tvari mozga. DHA Omega-3 masna kiselina, kao glavna strukturna komponenta, ima ključnu ulogu u:

  • Razvoj djetetovog živčanog sustava
  • Razvoj mozga, mentalnih i kognitivnih funkcija
  • Poboljšanje psihomotornih funkcija u djece
  • Normalan razvoj vida, oštrine vida i rada oka

DHA Omega-3 masna kiselina u proizvodu dobiva se iz ulja dobivenog iz prirodnih morskih mikroalgi - najbogatijeg izvora visokokvalitetne DHA masne kiseline. Mikroalge se uzgajaju pod strogo kontroliranim uvjetima, tako da u ulju nema onečišćenja. Ovo ulje mikroalgi najsigurniji je izvor DHA u novorođenčadi, što je potvrdila Europska agencija za sigurnost hrane. Omega-3 masne kiseline imaju neugodan riblji miris. Ulje mikroalgi u Babytol DHA proizvodi se u visokotehnološkom postupku, tako da nema okusa ni mirisa!

Količina:

30 twist off kapsula

 

 

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid