Novalac Allernova AR 400g

Šifra: Art22535
Cijena
16,57 eur
U cijenu je uključen PDV
Besplatna dostava za narudžbe iznad 79,63 eur
Za narudžbe iznosa manjeg od 79,63 eur ( 600 kn) dostava iznosi 3,98 eur (30 kn)
  • Allernova AR je zgusnuta hrana koja sadrži hidrolizirane bjelančevine iz kravljeg mlijeka (kazein) te je primjerena za dojenčad i malu djecu preosjetljivu na bjelančevine kravljeg mlijeka.
  • Hrana je primjerena za dojenčad i malu djecu od rođenja do 36. mjeseca starosti, ako majka ne doji. Allernova AR zadovoljava sve prehrambene potrebe dojenčadi od 6. mjeseca starosti, a za dojenčad stariju od 6 mjeseci prema preporuci liječnika dio je raznolike prehrane.
  • Ne uvodite u prehranu vašeg djeteta druge mliječne obroke bez prethodnog savjetovanja s liječnikom. Allernova AR ne sadrži laktozu i gluten.

Važna napomena:
Allernova AR se mora uzimati pod liječničkim nadzorom.

Proizvod nije primjeren za uzimanje kao jedini izvor prehrane nakon 6. mjeseca starosti.

Ne smije se dodavati prehrani zdrave dojenčadi. Allernovu AR ne smijete primjenjivati u slučaju malapsorpcije glukoze i galaktoze. Poseban oprez je potreban i kod dojenčadi s oslabljenim imunitetom, nedonoščadi ili novorođenčadi niske porođajne težine.

Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.
Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Potvrđujem da sam upoznat/a sa načinom prikupljanja i obrade mojih osobnih podataka.

Detalje od GDPR-u možete pročitati ovdje.

Google tag manager
Google analytics
Google ecommerce
Facebook pixel

Google maps
Facebook messenger (like page)
Live chat
Sendgrid