Povratak na listu
17.12.2019.

Ubrzajte rast svojih trepavica s ovim jednostavnim trikom!

Sve žene sanjaju o zavodljivim, dugim i luksuznim trepavicama koje obaraju s nogu. No ono što ih muči je kako to postići. Činjenica je da većina žena nema prirodno duge i savršene trepavice.

Na sreću postoji jedan trik koji može riješiti sve vaše probleme i ubrzati njihov rast. No prije nego što vam otkrijemo o čemu je riječ, potrebno je prvo identificirati iz kojeg razloga vaše trepavice sporo rastu ili ispadaju.

3 Najčešća razloga zašto vaše trepavice ispadaju i slabo rastu

Starenje

Većina žena ima problema s ispadanjem trepavica zbog prirodnih procesa kao što je starenje. Tako žene u četrdesetima i pedesetima mogu primijetiti da im trepavice postaju sve rjeđe i tanje.

Korištenje loših i nekvalitetnih maskara

Jedan od glavnih razloga ispadanja trepavica je korištenje maskara loše kvalitete. Sigurno ste barem jednom u svom životu kupili maskaru zbog primamljivo niske cijene, bez da ste obratili pažnju na kvalitetu. To se svima događa. No problem je što jeftine maskare sadrže sastojke upitne kvalitete koji su često štetni za vaše trepavice. To rezultira ispadanju i pucanju trepavica, a to je nešto što svaka žena želi izbjeći.

Ako tražite dobru maskaru provjerene kvalitete, preporučujemo vam Pharmatheiss maskare koje ne sadrže paraben te potiču rast vaših trepavica.

Neredovito skidanje šminke

Znate onaj trenutak kada ste se vratili kasno doma i jedva čekate da legnete u svoj udobni krevet, ali postoji jedan problem - trebate skinuti šminku. S obzirom da ste jako umorni, odlučite to ostaviti za sutra ujutro. Ta situacija se dogodila u životu svake žene barem jedan puta.

Iako se čini bezazlenim odgoditi skidanje šminke za sutra ujutro, realnost je upravo suprotna. Ne samo da se ujutro probudite s razmazanom šminkom koju je teško ukloniti, nego time i radite ogromnu štetu vašim trepavicama.

Stoga, kako bi umanjili ispadanje trepavice, a i održavali zdravlje vaše kože, uvijek skinite svu šminku prije spavanja.

Koje metode koristiti za duge i guste trepavice?

Postoji nekoliko metoda za predivne duge trepavice, no nisu sve jednako uspješne niti sigurne.

Svi ste vjerojatno čuli za ekstenzije trepavice koje su sve popularnije. Ekstenzije se mogu učiniti kao vrlo jednostavan i učinkovit način za dobivanje prekrasnih trepavice koje su nevjerojatno guste i duge. Iako je točno da možete dobiti taj rezultat s ekstenzijama, postoji visoka cijena koju morate platiti. Nakon što uklonite ekstenzije, primijetit ćete da su vaše prirodne trepavice potpuno uništene. Većina žena se suoči s vrlo rijetkim i slabim prirodnim trepavicama nakon što uklone ekstenzije što je definitivno veliki minus za ovu metodu. Ekstenzije također mogu biti izvor raznih bakterija i nečistoća što nikako nije dobro za zdravlje vaših očiju i prirodnih trepavica.

Na sreću, postoje prirodne i sigurne metode za duge i guste trepavice. Jedna od najpopularnijih i najučinkovitijih metoda su serumi za trepavice.

 

Što je serum za trepavice?

Serum za trepavice je tekućina koja sadrži aktivne sastojke koje stimuliraju rast trepavica i pridonose zdravlju dlačica. Zanimljivo je kako su serumi za trepavice otkriveni. Primijećeno je da su pacijentima koji pate od očnog tlaka počele raste prekrasne duge trepavice. To je bila posljedica kapi za oči koje su koristili i tako su se po prvi puta otkrili sastojci koji stimuliraju rast trepavica.

Serumi za trepavice ne samo da potiču rast, nego i hidratiziraju folikul dlake što trepavice čini jačim i zdravijim.

Dobrobiti korištenja seruma za trepavice

Postoji mnogo dobrobiti korištenja seruma za trepavice. Za vas smo izdvojili najbitnije:

  • Vidljivo duže trepavice
  • Brži rast trepavica
  • Guste i jake trepavice
  • Poboljšano zdravlje trepavica

Ono što bi također naglasili je to da su serumi za trepavice 100% sigurni za korištenje te nema negativnih posljedica, kao sa drugim metodama.

 

Koji je najbolji serum za trepavice?

Postoji mnogo različitih seruma za trepavice na našem tržištu, no nisu svi jednake kvalitete. Mi vam preporučujemo Pharmatheiss Eyelash Booster - Stimulirajući eliksir. Ovaj serum za trepavice je dermatološki i oftalmološki provjeren te dokazan da djeluje. Ono što Pharmatheiss serum za trepavice čini posebnim je jedinstvena kombinacija djelatnih tvari kao što su hijaluronska kiselina i provitamin B5 (pantenol).

Pharmatheiss Eyelash Booster je jedan od najboljih seruma na tržištu te vam garantirano donosi odlične rezultate već nakon nekoliko tjedana korištenja. Njegova precizna četkica vam olakšava nanošenje seruma koje ne traje duže od nekoliko sekundi. Ukoliko želite duge i zavodljive trepavice, isprobajte Pharmatheiss Eyelash Booster kojeg možete kupiti u svim Ljekarnama Rijeka.

Ono što je super kod ovog seruma je da ga možete koristiti i za obrve. Mnoge žene imaju iznimno rijetke ili nepravilne obrve koje ne dolaze do izražaja. A znamo da su naglašene obrve trenutno veliki trend. Stoga serum za trepavice možete primijeniti i na svoje obrve te uživati u prirodno gustim i izraženim obrvama.

 

Kako koristiti serum za trepavice?

Korištenje seruma za trepavice vrlo je jednostavno te vam neće oduzeti više od jednu minutu dnevnu. Za vas smo pripremili jednostavan vodič koji će vam korak po korak objasniti kako se koristi serum za trepavice.

1. Preporučujemo vam da serum za trepavice koristite navečer prije spavanja

2. Skinite šminku s cijelog lica

3. Obratite posebnu pažnju na područje oko očiju te temeljito uklonite maskaru i ostalu šminku te isperite lice

4. Nanesite hidratantnu kremu na područje oko očiju

5. S preciznom četkicom nanesite serum na gornji vijenac trepavica, uz korijen dlake. Isto kao što nanosite i eyeliner.

Za najbolje rezultate, preporučujemo vam da serum koristite svaki dan kroz razdoblje od 6 do 8 tjedana. Nakon što postignete željeni rezultat, dovoljno je primijeniti serum jednom ili dva puta tjedno.

Zaključak

Put do ljepših i duljih trepavica nikada nije bio lakši. Sa serumom za trepavice kao što je Pharmatheiss Eyelash Booster, vaše trepavice mogu biti do 50% duže. Važno je naglasiti da serumi za trepavice doprinose i zdravlju vaših trepavica, za razliku od drugih metoda.

Iako ekstenzije za trepavice mogu biti primamljive i činiti se kao brzo i jednostavno rješenje za duže trepavice, one oštećuju vaše prirodne trepavice. Stoga je pametnije biti strpljiv i odlučiti se za serum koji je siguran za korištenje i jača vaše prirodne trepavice. Rezultate korištenja Pharmatheiss Eyelash Booster-a možete vidjeti već za nekoliko tjedana. Vjerujte nam, čekanje se isplati!